• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı bilezik ÇOK ÖNEMLİ

corek

Yeni Üye
Merhaba 1 bucuk yasındaki sultan papağanımı yurtdısına götürmek istiyorum fakat götürmek için bilezik taktırılması gerekiyormuş. Ama yetişkin kuslara türk kuş federesyonunun bileziği takılmıyor mümkün değil hatta. elimde kuş federasyon derneğinin bileziği var, bu bilezikle aynı bilgilere ve renge sahip olan daha büyük bir bilezik yaptırıp taktırsam kuşa sorun yaşar mıyım? Lütfen bildiiğiniz yardımcı olacak birileri varsa paylaşabilir misiniz lütfen

Engin_B

Yeni Üye
Merhaba, aradan uzun zaman geçmiş kimse bir yorum yapmamış. Ne yaptınız yurt dışına götürebildiniz mi ?
Benim de şu an bir sevda papağanım var aynı sorunu yaşıyorum sizinle.
Siz sorunununuzu çözdüyseniz bana da yardımcı olabilir misiniz ?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, aradan uzun zaman geçmiş kimse bir yorum yapmamış. Ne yaptınız yurt dışına götürebildiniz mi ?
Benim de şu an bir sevda papağanım var aynı sorunu yaşıyorum sizinle.
Siz sorunununuzu çözdüyseniz bana da yardımcı olabilir misiniz ?
Konu sahibi 2,5 yıldır foruma girmemiş.

Belge istendiğini biliyorum ama bilezik şartını hiç duymadım açıkçası belki bilen başka birisi yorum yapar.

Engin_B

Yeni Üye
Konu sahibi 2,5 yıldır foruma girmemiş.

Belge istendiğini biliyorum ama bilezik şartını hiç duymadım açıkçası belki bilen başka birisi yorum yapar.
Tarım orman bakanlığı bizzat bilezik olması gerek diyor. Pasaportunda da o bilezik numarası yazmalı ki kuşun o kuş olduğu belli olsun diyor.
Aşırı zor durumdayım. Birlikte gidemicez diye de korku da var içinde....