• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı Bakmak

mberkinizm

Aktif Üye
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar diliyorum.
@Şehmus BAKIR abim sağolsun ondan aldığım dişi muhabbet kuşuyla kendi kuşumu çiftleştirdiğim için kuşsuz kaldım bir süredir ve tekrar kuş sahiplenmeye karar verdim.
Sizlere sorum şu sultan papağanı bakmakla muhabbet kuşu bakmak arasında çok fark var mıdır? bakım olsun maliyeti olsun bilgi verebilecek varsa çok teşekkürler şimdiden.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kuşlara ne oldu ki🤔 sultan daha zor ama daha heyecanlı zevklidir ☺ sultan adı üstünde sultandır kardeşim 👍

mberkinizm

Aktif Üye
Kuşlara ne oldu ki🤔 sultan daha zor ama daha heyecanlı zevklidir ☺ sultan adı üstünde sultandır kardeşim 👍
abi kuşlara bişey olduğu yok çok şükür ama o kadar iyi eş tuttular ki su ve yem değiştirmeye kafese bakmaya gelince benim kuşum eşini korumak için önüne falan geçiyo artık beni boşverdi o hanımköylü oldu o yüzden eskiden beridir sultan papağanı hevesim vardı onu almaya karar verdim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
abi kuşlara bişey olduğu yok çok şükür ama o kadar iyi eş tuttular ki su ve yem değiştirmeye kafese bakmaya gelince benim kuşum eşini korumak için önüne falan geçiyo artık beni boşverdi o hanımköylü oldu o yüzden eskiden beridir sultan papağanı hevesim vardı onu almaya karar verdim
Ohh çok şükür kardeşim korktum bir an ☺🙏 hadi bakalım hayırlısı olsun peki aynı odada mı bakcan?