• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı bağışıklığını arttırma

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu yaz nedense bütün hayvanlarım hasta oldu, tosbağamda hasta şuan, kedimde bu havalar normal havalar değil
Hava kirliliği, iklim değişikliği hepimizi etkiliyor benim sultanım da bu yaz trikomonas ve kursak mantarı oldu aynı anda

yigitg

Yeni Üye
Hava kirliliği, iklim değişikliği hepimizi etkiliyor benim sultanım da bu yaz trikomonas ve kursak mantarı oldu aynı anda
3 tür farklı hayvan;memeli, sürüngen, kuş ve hepsi ilk defa bu yaz hasta oldulae, kuşum 5 senedir ilk defa, kaplumbağam 18 senedir ilk defa.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
3 tür farklı hayvan;memeli, sürüngen, kuş ve hepsi ilk defa bu yaz hasta oldulae, kuşum 5 senedir ilk defa, kaplumbağam 18 senedir ilk defa.
Benim kuşum da üç senedir ilk defa ki nereden kaptı bilmiyorum

yigitg

Yeni Üye
Benim kuşum da üç senedir ilk defa ki nereden kaptı bilmiyorum
Sizede geçmiş olsun, bu forum çok faydalı. Fakat ne yazık ki daha fazla burada bulunmyacağım😥 bir daha bu üzüntüyü yaşamak istemiyorum. İnsan biliyor bir gün gideceklerini ama dayanamıyor.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Sizede geçmiş olsun, bu forum çok faydalı. Fakat ne yazık ki daha fazla burada bulunmyacağım😥 bir daha bu üzüntüyü yaşamak istemiyorum. İnsan biliyor bir gün gideceklerini ama dayanamıyor.
Teşekkürler ☺ Kendinize iyi bakın, belki zamanla fikriniz değişir yeni bir yavru sahiplenirsiniz