• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanı bağırması

Ates60

Yeni Üye
Merhabalar. Evde yeni ötmeye başlamış 7-8 aylık erkek bir sultan papağanımız var. Sabahları ve yanından ayrıldığımız zamanlarda ilgi istediği için bağırıyor. Yanına kendi emsali yaşta evcil bir dişi alsam bağırması azalırmı. Birde insandan uzaklaşır mı

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bahsettiğiniz durum çok çok normal, sultanlar fazla ilgi isteyen kuşlar. Dişi alırsanız görece azalır evet, size olan ilgisine bağlı olarak da uzaklaşabilir.

Ates60

Yeni Üye
Bahsettiğiniz durum çok çok normal, sultanlar fazla ilgi isteyen kuşlar. Dişi alırsanız görece azalır evet, size olan ilgisine bağlı olarak da uzaklaşabilir.
Teşekkür ederim. Yanındn ayrıldıktan sonra yaklaşık 15-20 dakika sürekli bağırıyor. Komşular rahatsız olur diye çekiniyoruz

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim. Yanındn ayrıldıktan sonra yaklaşık 15-20 dakika sürekli bağırıyor. Komşular rahatsız olur diye çekiniyoruz
Size alışıksa çok normal bir durum, kendi kuşumda da benzer durumları yaşıyoruz. Ben sürekli olmasa da çok çok bazı zamanlar ayna koyuyorum kafesin dış kısmına, işimi hallettiğim vakit kaldırıyorum.

Ates60

Yeni Üye
Salınca bile durum aynı illa yanında kalmamızı istiyor