• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı ayak incinmesi

tugcenrgn

Aktif Üye
Merhabalar papağanım telefondan açtığım videolara bakarken telefonu ayağına devirdi. Sonrasında gagasıyla baya ayağıyla uğraştı. Hemen terramycin merhem sürdüm hafif morardı düz basarken üzerinde yürürken videosunu ve tünekte fotoğrafını ekliyorum. Ne yapmam gerekir korktum baya Video Ekli dosyayı görüntüle 61760

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar papağanım telefondan açtığım videolara bakarken telefonu ayağına devirdi. Sonrasında gagasıyla baya ayağıyla uğraştı. Hemen terramycin merhem sürdüm hafif morardı düz basarken üzerinde yürürken videosunu ve tünekte fotoğrafını ekliyorum. Ne yapmam gerekir korktum baya Video Ekli dosyayı görüntüle 61760
Geçmiş olsun ilk anda canı yandığından ayağını içeri alabilir veya uğraşabilir , üzerinden kaç dakika veya saat geçti ? Şuanda tüneğı kavrayabiliyor mu

tugcenrgn

Aktif Üye
Geçmiş olsun ilk anda canı yandığından ayağını içeri alabilir veya uğraşabilir , üzerinden kaç dakika veya saat geçti ? Şuanda tüneğı kavrayabiliyor mu
Çok teşekkür ederim yazdığımda 15 dk falan olmuştu şuan bir saati geçti daha iyi görünüyor keyfinde bir sıkıntı yok ama tüneği tam kavramıyor perdelerde falan geziyor ama tüneği kavrarken diğer ayağı gibi tam sarmıyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bir süre kafesinde dinlensin salmayın ve söylendiği gibi kremle hafifçe masaj yapın hatta öncesinde tatlı badem yağı sürebilirsiniz geçmiş olsun

Üst Alt