Muhatektas
Yeni Üye
Arkadaşlar bir başlık daha açmıştım bu durum için , papağanım sürekli sağ ayağını yukarı çekiyor ve yürürken hafif topallıyor , bir hafta önce tülde kan gördüm , şu anda ayakta kavrama azda olsa var ve yukarı çektiği ayağı ile teli kavrarken çok yavaş hareket ediyor ve o ayağı ile kavrarken titrek bir şekilde kavrıyor teli falan , üzerine basabiliyor bazen falan ve yeni farkettim ki bütün tırnakları beyaz sorunlu olan ayağındaki bir tırnağı simsiyah .
Rica ediyorum uzman arkadaşlar ilgilenebilir mi bol bol görüntü bırakıyorum aciliyeti var kendi kendine geçer ki papağanım yeni geldiği için ele gelmiyor , ilaç sürün diyen arkadaşların dikkatine .. şimdiden teşekkür ederim destekleriniz için minik yardımlarınızı bekliyor ..Ekli dosyayı görüntüle 37002Ekli dosyayı görüntüle 37003Ekli dosyayı görüntüle 37004Ekli dosyayı görüntüle 37005
Rica ediyorum uzman arkadaşlar ilgilenebilir mi bol bol görüntü bırakıyorum aciliyeti var kendi kendine geçer ki papağanım yeni geldiği için ele gelmiyor , ilaç sürün diyen arkadaşların dikkatine .. şimdiden teşekkür ederim destekleriniz için minik yardımlarınızı bekliyor ..Ekli dosyayı görüntüle 37002Ekli dosyayı görüntüle 37003Ekli dosyayı görüntüle 37004Ekli dosyayı görüntüle 37005