• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanı anne baba

noyanss1

Yeni Üye
Sultanlarım yavruladılar ve yavrular 25 günlük oldular çok fazla tüy yolmaya başladıkları için yavruları ayırdım.Yerim daraldığı için anne babayı sahiplemdirmek istiyorum yavruların büyüme sürecinde anne babaya ihtiyaç duyarlar mı(yavrulara el besleme yapıyorum)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Sultanlarım yavruladılar ve yavrular 25 günlük oldular çok fazla tüy yolmaya başladıkları için yavruları ayırdım.Yerim daraldığı için anne babayı sahiplemdirmek istiyorum yavruların büyüme sürecinde anne babaya ihtiyaç duyarlar mı(yavrulara el besleme yapıyorum)
Elle besleme derken kursaktan mı? Kaşık veya şırınga ile mi yapıyorsunuz? Yoluyorlarsa onları istemiyorlar demektir terk etmişler. Kuşların durumunu göreceğimiz video ekler misiniz 👍

noyanss1

Yeni Üye
Elle besleme derken kursaktan mı? Kaşık veya şırınga ile mi yapıyorsunuz? Yoluyorlarsa onları istemiyorlar demektir terk etmişler. Kuşların durumunu göreceğimiz video ekler misiniz 👍
Buraya video atmayı bilmiyorum evet kursaktan besleme yapıyorum.Erkek kuşum ilk kuşum artık çiftleşmelerini istemiyorum dişiyi sahiplendirirsem erkek kuş bundan etkilenir mi bunalıma vs girer mi

limonpaşabulut

Paylaşımcı
Merhaba sahiplendirmekmi istiyorsunuz bende sultan papağanı istiyorum fiyatlarından dolayı alamıyorum İstanbul'dayım sahiplendirmek isterseniz sahiplenebilirim iki muhabbet kuşum var ona arkadaş olurlar 😊🙏🏻

Üst Alt