• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı ani hastalik

Ayşenur zengin

Yeni Üye
Şırınga ya çekip verdi ve bir de toz verdi panvete goturmedim ama iki yere götürdüm panvet de veteriner değil mi tam oraya götürürken başka yere karar verrdim
Teyzemlere bunun satışını yapıyor ona yolladım bir yemek yedirdim su icirsin diye dün akşamdan beri yemek yemedi su icmedi

Ayşenur zengin

Yeni Üye
veterinere götürmeniz önemli değil önemli olan götürdüğünüz veterinerin kanatlı uzmanı olması yoksa böyle baştan savma teşhişler koyuyolar.Attığım linkte Gaziantep'de Panvet var oraya götürseniz daha iyi yardımcı olurlar.Petshop eğer üretici ise elle besleme konusunda yardım alabilirsiniz o yüzden önerdim.Acaba veteriner hangi ilaçları verdi isimlerini söyler misiniz
Kuruma hastalığı olmuş ve ilerlemiş elle besleme yapacağız başka onerebileceginiz birşey var mı 😥😥😥😭😭😭

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuruma hastalığı olmuş ve ilerlemiş elle besleme yapacağız başka onerebileceginiz birşey var mı 😥😥😥😭😭😭
Kuruma hastalığı yoktur bi hastalık kurumaya yol açar bu hastalığın ne olduğunu bulursanız kuşu kurtarırsınız. Bunun içinde tahlil gerekli.

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Şırınga ya çekip verdi ve bir de toz verdi panvete goturmedim ama iki yere götürdüm panvet de veteriner değil mi tam oraya götürürken başka yere karar verrdim
İkiside veteriner ama biri kanatlılardan anlıyor diğeri anlamıyor.En basiti ayağınızı burktunuz diyelim ortopediye mi gidersiniz yoksa cildiyeye mi onun gibi bir şey.Kurumaya nasıl karar verdiniz kilo kaybı var mı ? Ayrıca kuruma diye bi hastalık yoktur kuruma çeşitli hastalıklar yüzünden kuşun zayıflama durumudur.Eğer kuruma varsa öncelikle kurumaya neden olan hastalığı bulmanız gerekiyor bunun içinde dışkı tahlili şart

Ayşenur zengin

Yeni Üye
İkiside veteriner ama biri kanatlılardan anlıyor diğeri anlamıyor.En basiti ayağınızı burktunuz diyelim ortopediye mi gidersiniz yoksa cildiyeye mi onun gibi bir şey.Kurumaya nasıl karar verdiniz kilo kaybı var mı ? Ayrıca kuruma diye bi hastalık yoktur kuruma çeşitli hastalıklar yüzünden kuşun zayıflama durumudur.Eğer kuruma varsa öncelikle kurumaya neden olan hastalığı bulmanız gerekiyor bunun içinde dışkı tahlili şart
Evet zayıflama baslamis üretim yapan biri el ile besleyerek tedavi etmeye başlayacak Allah'ın izniyle yemek yedikten sonra biraz topladi fakat 7 gun sabah aksam el ile besleme olucak