• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı acil lütfen 😶

Buket

Yeni Üye
Merhabalar 1 yaşında sultan papağanım var bir anda hastalandı tüy dökmeye başladı veterinere götürdük stresten dedi ama sonra bir anda sürekli uyumaya hiç konuşmamaya hareket etmemeye başladı ki hiç susmayan sürekli şarkı söyleyen konuşan bir kuştur vakit geçirmeden hastaneye götürdük bakteri olduğu söylendi antibiyotikler kremler vitaminler spreyle herşeyi kullandık 10 gündür yavaş yavaş düzelmeye başladı dedik bu sefer kusmaya başladı yine götürdük 1 gün tutup iğne vurdular sprey yan etki yaptı dediler antibiyotik bitti kremlere devam ediyoruz şimdide tek gözü kapalı sürekli uyuyor gözünü açmıyor 2-3 gün düzeldi geri bu hale geldi ne yapabilirim artık doktor doktor geziyoruz çare yok sürekli biryerine birşey oluyor 😔 hatta şuan post yazarken dışkıda kan var ne yapmalıyım

Buket

Yeni Üye
Resimkeri ekledim lütfen yardımcı olun çocuğum dan farksız onun en küçük biryerine birşey olmasına dayanamıyorum 😔

Bahar Y.

Müdavim
Kanlı ishali var ciddi bir durum, eğer ilinizde kanatlıdan anlayan veteriner varsa götürme imkanınızda varsa çok iyi olur, yoksada bu konuda tecrübe sahibi üyelerimiz yardımcı olacaklardır

Buket

Yeni Üye
Kanlı ishali var ciddi bir durum, eğer ilinizde kanatlıdan anlayan veteriner varsa götürme imkanınızda varsa çok iyi olur, yoksada bu konuda tecrübe sahibi üyelerimiz yardımcı olacaklardır
Normalde ishaldi 3-4 gündür fakat bugün kanlı yaptıktan sonra yapmıyor bu seferde kabız oldu 🙏 kıbrıstayım bütün doktorları gezdim özel hastaneye götürüyorum anlamıyolarmı yoksa gerçekten iyileştirmeyemi çalışıyorlar bilmiyorum ilaçlarla bile iyileşemedi (yani biz iyileştiğini sanıyorduk fakat dediğim gibi sürekli birşeyler çıkıyor)

Bahar Y.

Müdavim
Görür görmez yardımcı olacaklardır, siz şimdilik karnını olabildiğince doyurun

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
10 gündür ilaçlarla antibiyotiklerle zor bir süreç geçirmiş kuşa ilaç önerisi sunmak istemem gittiğiniz yer kanatlidan anliyormuydu kullandığınız ilaçlar neler

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kullanılan antibiyotikler ve ilaçlar nedir ki ? Kuş hâlâ duzelmeden daha kötü olmuş 🙄 nerede ikamet ediyorsunuz? Özelden bana ulaşın acil 👍

Mykuf

Yeni Üye
Resimkeri ekledim lütfen yardımcı olun çocuğum dan farksız onun en küçük biryerine birşey olmasına dayanamıyorum 😔
**İstanbuldaysanız; Vetform Veteriner Kliniği

Adres: Etiler, Akat Mahallesi, Açelya Sk 5. Gazeteciler Sitesi NO:47 D:17/3, 34335 Beşiktaş/İstanbul Telefon: 0506 611 12 23. Burada Gözde hn var. Kuşlardan anlıyor. araştırmalarımın sonucunda bu doktora ulaştım ben. benimde bir kızım var. acil durum olursa diye kuştan anlayan doktor buldum. oda bu. ( henüz götürmedim tabiki bişeyi olmadığı için) Benim için çokk önemli diyorsunuz ama hada doktora götürmemişsiniz. Lütfen geç olmadan götürün. uzmandan yardım alın, hayatı söz konusu. iyi günler

Üst Alt