• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı 2. Kuluçka Hk.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Bu yavrumuz bugün çıktı yumurtadan ve çikolar kuşu beslemek istemediler hem yeteri kadar tüyleri olmadığı icin hemde çok küçük olduğu için. Kuşu yuvaliktan aldım ve altına sıcak su torbası koydum(çok sıcak olmayacak şekilde ayarlandı ve üzerine havlu serildi ve havlu üzerine de sargı bezi) alt takımın yumurtalarını bir kaç gün önce aldığım için ki Allah'tan yumurtaları saklamıstim kuşa yastık niyetine desteklemesi için koydum. Şuan 3. Kez besledim ve tekrar uyuttum. Çıkolarin bana cektirecegini biliyordum da bu şekilde beklemiyordum ama canları sağolsun napalim yeterki bu şekilde büyüyene kadar besleyecegimiz yavruyu sağlığına kavusturup toparlanmasını sağlayayim gerisi önemli değil 🙂

Ekli dosyalar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu yavrumuz bugün çıktı yumurtadan ve çikolar kuşu beslemek istemediler hem yeteri kadar tüyleri olmadığı icin hemde çok küçük olduğu için. Kuşu yuvaliktan aldım ve altına sıcak su torbası koydum(çok sıcak olmayacak şekilde ayarlandı ve üzerine havlu serildi ve havlu üzerine de sargı bezi) alt takımın yumurtalarını bir kaç gün önce aldığım için ki Allah'tan yumurtaları saklamıstim kuşa yastık niyetine desteklemesi için koydum. Şuan 3. Kez besledim ve tekrar uyuttum. Çıkolarin bana cektirecegini biliyordum da bu şekilde beklemiyordum ama canları sağolsun napalim yeterki bu şekilde büyüyene kadar besleyecegimiz yavruyu sağlığına kavusturup toparlanmasını sağlayayim gerisi önemli değil 🙂
Yaaaaaaa çok minik 🥰 Didem bize her gün fotosunu at bu şapşiğin lütfen 🙏🙏 inşallah büyüyüp yeme düştüğünü de görürüz 🥰

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
İnşallah 1 hafta üzerinden hemen geçerse toparlayacagina eminim ama çok inatçı 😄 dibimden ayirmiyorum ben nereye o oraya artık 😄

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İnşallah bir an önce büyüyüp sağlığına kavuşur minnoş. 😍

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
2-3 gün erken çıkmış yada anaçları kırıp çıkardı. Yavruyu aldım tepki bile vermediler ne garip 😄 uykular artık gerçekten haram oldu 😄😄😄

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Çok hareketli olduğu için nasıl yaptıysa koliden kendini yere attı bugün 🥺 Allah'tan bişey olmadı, arkamı dönmeye gelmiyor maşallah hareketli erkek olcak heralde bu 😄

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok hareketli olduğu için nasıl yaptıysa koliden kendini yere attı bugün 🥺 Allah'tan bişey olmadı, arkamı dönmeye gelmiyor maşallah hareketli erkek olcak heralde bu 😄
Masum dediğim canavar çıktı hadi bakalım 🤣🤣🤣 maşallah 2 günlük velet nasıl atladı ya cidden 🤔🤔

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Hiç sorma dün bile gece 1 er saat aralıklarla uyudum alarmlarla kalktım saatte 1 besledim sabah 5 de besledim 6 da beslicektim ilk vaka ordan geldi 😄 bir baktım kutuda yok korktum bende nereye kaçtı diye bı baktım sargı bezinin içinde uyumuş çocuğum 🤩 akşam üzeri de kocaman masanın üstünde koli duruyordu baktım atlamış hemen ordan bir mutfağa gidip gelmemle.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hiç sorma dün bile gece 1 er saat aralıklarla uyudum alarmlarla kalktım saatte 1 besledim sabah 5 de besledim 6 da beslicektim ilk vaka ordan geldi 😄 bir baktım kutuda yok korktum bende nereye kaçtı diye bı baktım sargı bezinin içinde uyumuş çocuğum 🤩 akşam üzeri de kocaman masanın üstünde koli duruyordu baktım atlamış hemen ordan bir mutfağa gidip gelmemle.
Valla sana çektirecek bu çocuk Didem şimdiden geçmiş olsun 🤣 ama olsun iyi yönden bakarsak yaramaz çocuğun yaşama tutunma hevesi çok olur, güçlü olur maşallah gücü kuvveti yerinde seninkinin de belli ki 😍🧿

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
İnşallah öyle olur 🙏🙂 10. Güne gelince rahatlatacak beni aslında. 8 gün daha idare edebilirsek bu şekilde inşallah sorunsuz sıkıntısız bu benim için ayrı bir deneyim olacak. Eşime kalsa 10 gün sonra çıkolarin yanına geri koy diyor ama 1 ay kendim buyutucem emegimin boşa gitmesini istemiyorum çünkü çoktan bu yavrudan vazgeçtiler şimdi büyüdüğünde koyarsam zarar verirler. O riski almaya gerek yok bu yüzden buyutucem artık kendim 🙂 safiş de bana küstü tabi fazla ilgilenemiyorum diye oysaki kardeşini büyütmeye çalışıyorum onunda gönlünü artık bir şekilde alırım 😄

Üst Alt