Şehmus abi hani biz sultanlar için özellikle kanat altı tüylerine kur otuslerine beneklere falan dikkat ediyoruz ya, dişi de olsa ben bugün eşimle akşam mutfakta otururken bizim sultanlardan ses geldi, gittim baktım heralde çiko yine yavrulara şarkı söylüyor sandım, bizim dişi alarm sesi çıkarmaya baslamis inanmak istemedim baktım çiko yuvada uyuyor dişi alarm sesi çıkarıyor artık kur ötüşlerine de pek güvenim kalmadi
İnşallah BENİM dişi hiç pas vermiyor erkek kurudu resmen bugün ayırmayı düşündüm ama dur bekle sabırsız olma dedim
Yuvaliga girmedi bugün
Dişi
Erkek sürekli besliyor
Kur yapıyor
Arkasını kolluyor ki çiftleşsin
Ama dişi kuş tunekte dururyur öylece yemini de erkek veriyor ohhh mis bebeleri olursa vurdum duymaz olur bu erkek bütün işi üstlenir
Kafesin yerini daha yüksek bir yere aldım iyimi yaptım acaba
İnşallah öyledir
Dişi kuş ta nefes alıp vermesinde hızlılik fark ettim
Ama popoda şişme ve kanat düşmesi fark etmedim henüz
Yüksek yere koymak konum değişimi
Sorun yaratmaz değil mi
Şehmus abi hani biz sultanlar için özellikle kanat altı tüylerine kur otuslerine beneklere falan dikkat ediyoruz ya, dişi de olsa ben bugün eşimle akşam mutfakta otururken bizim sultanlardan ses geldi, gittim baktım heralde çiko yine yavrulara şarkı söylüyor sandım, bizim dişi alarm sesi çıkarmaya baslamis inanmak istemedim baktım çiko yuvada uyuyor dişi alarm sesi çıkarıyor artık kur ötüşlerine de pek güvenim kalmadi