• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanı 1. Kulucka Hk.

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Artık yeme düştü kızımız 🙏🤩 bugün diğer kardeşini de sahiplendirdim toplamda 3 yavru sahiplendirdim cikomuzun tek yavrusu bu kaldı onlar zaten kuluckadalar bu kızımızı da kendime ayırdım 🤗 kızımızı ilerde eşe aticam

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Annesinin adı safiş genelde safişin kızı diyorum kopyalar zaten 🤣

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
İsim koyma düşüncem var ama bulamadım hic

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Dün safisimizi diğer sultan yavrusuyla aralarına bölme koyarak ayirmistik birbirlerine zarar vermesinler diye nasıl olduysa bölme demiri ayırıp bir araya gelmişler beraber yem yiyorlar 🤩

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Dün safisimizi diğer sultan yavrusuyla aralarına bölme koyarak ayirmistik birbirlerine zarar vermesinler diye nasıl olduysa bölme demiri ayırıp bir araya gelmişler beraber yem yiyorlar 🤩
Maşallah onlara, çok tatlılar. 😍

yusssufkul

Yeni Üye
Merhaba Sultan papağanımin bir kanadında uzun tüyü var diğerinde uzun tüyü yok. Kopan yerinde yarası var. Uçmakta zorlukta çekiyor. Acısından dolayida korkusuda var. Aldığım kişi tüyünü koparmış olabilir mi? Tekrar cikar mi cikarsada Ne kadar sürer. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz resiminide yükledim üzülüyorum bu haline yazık günah.Ekli dosyayı görüntüle 29031

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba Sultan papağanımin bir kanadında uzun tüyü var diğerinde uzun tüyü yok. Kopan yerinde yarası var. Uçmakta zorlukta çekiyor. Acısından dolayida korkusuda var. Aldığım kişi tüyünü koparmış olabilir mi? Tekrar cikar mi cikarsada Ne kadar sürer. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz resiminide yükledim üzülüyorum bu haline yazık günah.Ekli dosyayı görüntüle 29031
Lütfen eski konuların altında yorum yaparak eski konuları canlandırmayın... Onun yerine forum kuralları gereği lütfen kendinize ait yeni bir konu açmanız gerekiyor...