• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağan

Kardelen34

Aktif Üye
Valla bende duyunca şaşırdım bunu diyen veteriner dedim bi bildiği mi var acaba bu arada iyot nedir

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Himalaya tuzu olabilir. Veterinerin dediği yanlış değil aslında hayvansal yağ kullanılıyor kuşlarda tüy yolma sorunlarında ama bunu gidip kasaptan almak bakteristik etki yaratabilir. Yanlış hatırlamıyorsam oilmax yada oilmix olması lazım o üründe hayvansal ve bitkisel yağ kombini vardı

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
O ürün daha kullanılabilir bir ürün onu deneyebilirsin

Kardelen34

Aktif Üye
Peki bunu nerden temin edebilirim internettenmi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tam bilmiyorum animal oil demekki ama var olduğunu biliyorum hayvansal yağ olarak.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Himalaya tuzunun kalıp şeklinde olanları var. Kafesine asabilir yada suluguna pirinç tanesi. Kadar koyabilirsiniz. Aşırı tüketiminden kaçının ama

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ilk yavru olduğu için acemilik var acaba gece yattığımızda sabaha kadar aç kalırsa ölürmü bazen o aç kalmasın diye gece 3 ce kadar bekliyom açıkır diye
Acıkıyor evet sabah erken saatlerde beslemen gerekiyor. Gece 12 Sabah 6 da kursağına soğuk Mama verme sakın ek olarak tüy yolma kalsiyum mineral eksikliği yüzünden olur. Mamasına kalsiyum takviyesi yapın