• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan Papağan

bzdmsamett

Yeni Üye
Merhabalar, 5 yıllık muhabbet kuşu dostumu kaybettim. Maalesef bıraktığı boşluk çok büyük. Bir sultan papağan almak istiyorum. Erkek lutino almak istiyorum fakat daha sağlıklı bir tür öneriniz varsa alabilirim. Sıkı bir bağ kurmak istiyorum. Tavsiyeleriniz nedir ? Nelere dikkat etmeliyim alırken, bakım konusunda vs. Desteklerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba bakım konusu aslında muhabbetlerden farkı olacağını sanmıyorum. Ama karakter olarak çok farklı olduklarını biliyorum. Siz bakım konusunda bence tecrübeli birisiniz. @Facia0101 arkadaşımız yeni yeme düşmüş yavru sahiplendirmek istiyor. Konumunuz Osmaniye görünüyor. Arkadaşımız Adana daydı sanırım uygun görürseniz sahiplenebilirsiniz.

bzdmsamett

Yeni Üye
Merhaba bakım konusu aslında muhabbetlerden farkı olacağını sanmıyorum. Ama karakter olarak çok farklı olduklarını biliyorum. Siz bakım konusunda bence tecrübeli birisiniz. @Facia0101 arkadaşımız yeni yeme düşmüş yavru sahiplendirmek istiyor. Konumunuz Osmaniye görünüyor. Arkadaşımız Adana daydı sanırım uygun görürseniz sahiplenebilirsiniz.
Teşekkür ederim, evet aslında hatrı sayılır düzeyde tecrübem var. Sultanları da araştırdım genelgeçer bilgilere hakimim. Ancak sanırım henüz bir canlıyla bağ kurmaya hazır değilim, boşluğu çok fazla fakat doldurmakta istemiyor gibiyim. Sanırım hayatın en önemli ilkesi bağlı olup bağımlı olmamak. Bu sebeple biraz daha düşüneceğim. Teşekkür ederim öneriniz için. 🙏🏻😊

Paşa01

Paylaşımcı
Teşekkür ederim, evet aslında hatrı sayılır düzeyde tecrübem var. Sultanları da araştırdım genelgeçer bilgilere hakimim. Ancak sanırım henüz bir canlıyla bağ kurmaya hazır değilim, boşluğu çok fazla fakat doldurmakta istemiyor gibiyim. Sanırım hayatın en önemli ilkesi bağlı olup bağımlı olmamak. Bu sebeple biraz daha düşüneceğim. Teşekkür ederim öneriniz için. 🙏🏻😊
Mrhb sultanlar inanılmaz derecede aşklar insan canlısı hatta bağımlısılar. Bende 3 tane var hayatımda ilk kez bakıyorum 1 yıl olacak. Böyle aşk böyle sevgi yok. Kesinlikle alın derim biri geldiğinde 3 aylıktı diğeri 5 aylık arkadaşın çifti varsı 4 aylıkmış alırsanız alışır size çok güzel arkadaş oluyorlar. Yinede karar sizin