• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağan yavruları

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Peki şu an ışığı kapattım uyku zamanı geldi bir sıkıntı olur mu yoksa Işık açık mı kalsın

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Günaydınlar hayırlı sabahlar anne Sultan papağanı kuluçkada yumurta altında ama ses gelmiyor öldü mü acaba ya da uyuyor olabilir mi😟

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Günaydınlar Evet baktım yemek vermiş Ben de sabah yumurta maması yaptım koydum çıktım ama erkek bakmıyor Sadece dişi olan bakıyor
Benimde muhabbet kuşum yumurta yapıyor erkeğe izin vermiyor hiç ya yuvaya girmesine henüz yavru çıkmadı bende tereddüt ettim sizin yazıyı görünce nasıl yapacağım bilmiyorum ilk yumurtamiz

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Hayır ilk yumurtası değil daha önce de yaptığı bir şeyden rahatsız oldu yumurtanın üstüne yatmamaya başladı Ben kendi yöntemimle çıkartmaya çalıştım dünyaya geldi 2 saat sonra öldü maalesef😓

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Sabah baktım beslemiş bugün gittim eve bakmaya bakamadım üstünden kalkmıyor Ben de ellemedim ama altında Meta Yavru sultan papağanı civciv ötmüyor acaba ölmüş olabilir mi?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Sabah baktım beslemiş bugün gittim eve bakmaya bakamadım üstünden kalkmıyor Ben de ellemedim ama altında Meta Yavru sultan papağanı civciv ötmüyor acaba ölmüş olabilir mi?
Acıkınca öterler anne onu ısıtıyor şu an siz çok müdahale etmeyin anne kalktığında bakarsınız ☺

Üst Alt