• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağan yavruları

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Merhabalar Hayırlı akşamlar benim bir çift Sultan papağanın 3 adet yumurtası var ilk yumurtasından bugün ses gelmeye başladı cik cik diye müdahale etmem lazım mı Bana bir yardımcı olur musunuz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar Hayırlı akşamlar benim bir çift Sultan papağanın 3 adet yumurtası var ilk yumurtasından bugün ses gelmeye başladı cik cik diye müdahale etmem lazım mı Bana bir yardımcı olur musunuz
Kendisi çıkıyorsa hiç müdahale etmeyin sadece yavruların kursak dolu mu, anne besliyor mu ona bakın ☺

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Ee Sizce bugün yumurta maması yapıp vereyim mi ya da yarın sabahtan hazırlayıp vereyim mi☺☺☺☺

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Dişi sultan papağanı kuluçkadayken yavru sultan papağanı yumurtadan çıktı ve annesi ve babası tedirgin oldu biraz korktular sonra içeri girdi dişi sultan papağanı kuluçkaya yattı ve yavruyu altına aldı beslemeden

yolun yolcusu

Paylaşımcı
Ben ışığı kapattım uyuyorlardı ben ışığı kapattım sonra yavru çıktı Sonra korktu yuvalıktan fırladı kanatlarını çırpmaya başladılar Ben de gittim yuvarlağa Baktım yavru çıkmış sonra biraz yavru ya Gaga attı dedikleri sonra Üstüne yatmaya başladı beslemeden

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Siz ellemeyin, ani ışık değişimi etkilemiştir çok müdahale etmeyin şimdi 🙏

Üst Alt