• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağan ishal

aknn

Aktif Üye
Zeolit tozu var mı elinizde varsa kullanın yoksa entrobac 3 gün daha kullanalım, dışkı rengi iyi ama suyu lekeli. Entrobac kullandıktan sonra tekrar bakalım, Gervit-w de dışkı rengini sarı yapabilir, iştahı nasıl
Hayır zeolit tozu yok, suyu yeşil renk oluyor bir noktada birikince. İştahı aynı yemek yerken görüyorum eskisi gibi

aknn

Aktif Üye
Zeolit tozu var mı elinizde varsa kullanın yoksa entrobac 3 gün daha kullanalım, dışkı rengi iyi ama suyu lekeli. Entrobac kullandıktan sonra tekrar bakalım, Gervit-w de dışkı rengini sarı yapabilir, iştahı nasıl
Tekrar ne zaman başlayayayım entrobaca

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hayır zeolit tozu yok, suyu yeşil renk oluyor bir noktada birikince. İştahı aynı yemek yerken görüyorum eskisi gibi
Tm ozaman entrobac kullanacağız 3 gün daha Zeolit Tozu temin edebilirseniz iyi olur bakteriyi öldürür.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba demet abla, kuşum daha iyileşmedi napalım? Kendisinde sorun yok sadece sabahları kafes zemininde yatıyor
Merhaba ablacım dışkı fotoğraflarını paylaşır mısın
Zeolit tozu vardır sende onu kullanalım, muhtemelen bakteri vardır bağırsakta

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Veterinere götüremiyorum, veteriner yok yemesi içmesinde sorun yok behlülün
Kekik çayı yapın lütfen, tozlu ortam olmasın, koku, deodorant, deterjan, boya alerji yapar

aknn

Aktif Üye
Kekik çayı yapın lütfen, tozlu ortam olmasın, koku, deodorant, deterjan, boya alerji yapar
Kekik çayı mı içirecegim? İshali eskisine göre azaldı aslında ben 3 gündür şehir dışındaydım evdekiler bakıyordu yine bi değişiklik yok kişilik olarak kuşumda. Tanı olarak he koyabiliriz. Bakteriyel enfeksiyon demişti diğer arkadaslar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kekik çayı mı içirecegim? İshali eskisine göre azaldı aslında ben 3 gündür şehir dışındaydım evdekiler bakıyordu yine bi değişiklik yok kişilik olarak kuşumda. Tanı olarak he koyabiliriz. Bakteriyel enfeksiyon demişti diğer arkadaslar
Ablacım 7 gün entrobac ver lütfen kesme, Zeolit tozunu sipariş ver evinde bulunsun. Sonra Gervit-w, yeşillik verme daldarı ver😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
1 çay kaşığı kekik 200 ml su kaynatın cezvede %50 su %50 kekik çayı suluğa doldur, 8 saat haftada 2 gün sonra ayda 1😊🥰

Üst Alt