Merhaba herkese.
Yaklaşık 7+ senedir beslediğim sultan papaganım var. Hali hazırda artık biraz da tecrübeli ve bilgili de olduk ancak hep korkutuğum şey başıma geldi. Yardımınıza ihtiyacım var.
Dün gayet sağlıklı şekilde uçarken, ayaklarını kullanırken ve beni ısırırken
bugün gözlemlediğim kadarıyla sağ ayagını kullanmıyor veya kullanamıyor. Bu sebeble hem uçmak istemiyor hemde sağ ayagı sürekli yukarda tutuyor yani vücudunun içine sokuyor. Daha önce de birkez başka bir kuşta benzer sorunu yaşadım ama o sanırım felç geçirmişti ve sonradan vefat etti.. Şuan ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası. Durum bana neyi gösteriyor şuan ne yapmam lazım?
Bu arada haftlalık vitamin vs de eksik etmiyorum. Entrobactır, avidresdir, sedecholdur yıllardır kullanıyorum düzenli şekilde. Kısaca yardımınız gerekiyor sevgili üyeler..
Yaklaşık 7+ senedir beslediğim sultan papaganım var. Hali hazırda artık biraz da tecrübeli ve bilgili de olduk ancak hep korkutuğum şey başıma geldi. Yardımınıza ihtiyacım var.
Dün gayet sağlıklı şekilde uçarken, ayaklarını kullanırken ve beni ısırırken
Bu arada haftlalık vitamin vs de eksik etmiyorum. Entrobactır, avidresdir, sedecholdur yıllardır kullanıyorum düzenli şekilde. Kısaca yardımınız gerekiyor sevgili üyeler..