• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan kuşumun Dışkısı hastalık belirtisi varmı?

Murat Halisdemir

Müdavim
Selam arkadaşlar Dişi sultanım var 4 yaşında yavrusu kaybettik kendisi besliyemedi çok ötüyo bu gün bununla beraber dışkı kötü gidiyo sulu ishal katı dışkı yok biraz su üzeri gidiyo çok az yem yedi akşam üzeri acıkabilir takip etcem sabah ve aksamlari kuslar iyi yem yerler eğer yemezse bi hastalik var kesin yemleri iyiyo bazilarini kirmiyo akilli yemlik kirilmamış yemlerde var kafes dezenfektan ettim virkon s le erkek ayırdım baska kafes de ona salmo mix verdim çok iyi suan ishal duzeldi yem baya iyiyo dişi biraz guçsuz dustu kuluçka surecindede ishal şuan bu arkadaşlar

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşa iç parazit tedavisi yapabilirsin öncelikle. Kuluçka terk etmelerinin bir sebebi olarak dusunebilirsin

Murat Halisdemir

Müdavim
Hocam worm mix salmo mix fungi mix hepsi var elimde worm mix ıç prazit yarin tedavi başlıyım
Bakteriyel koruma tedavi yapmak istiyorum arka arka agir gelir kuşa worm mix tedavi bittikden sonra 10 gün sonra bakteriyel tedavi başlasam bisey olurmu

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Worm mix 2 gün verip duruma bakalım ona göre yol izleriz. Bakteriyel kür bana cazip gelmiyor. İç parazit mantar için olabilir ama hastalık görmeden bakteriyel bir tedavi önermem yapmam.

Murat Halisdemir

Müdavim
Tm hocam worm mix başlıyım ben 2 gün 10 gün sonra 2 gün daha uygulayımmı lavralar için

Murat Halisdemir

Müdavim
Tm hocam eşinin yanina koydum yarin ikisine birden worm mix vercem dişi eşinin yanina gelince yem yemeye başladi

Murat Halisdemir

Müdavim
Aynen iki periyot yapman da fayda var
Teşekkür ederim hocam entrobac röhnfried var probiyotik peribiyotik içeriği var dişi eşinin yanina koydum yemeye basladi kocasi olmadan yemiyo seside kesildi kocasi kavusunca hasta olmasinlar die ayirdim gerek yokmuş yuvalik takmicam cifleşmezler inşAllah

Üst Alt