• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sultan çiftim çiftleşmiyor

emre kut

Yeni Üye
eşler kavgaları saldırmaları yok birbirlerinin kafasını seviyorlar yuvalık takılı erkek her sabah girip düzenliyor dişi kapıda bekliyor ama daha önceki yazımda da bahsettiğim gibi erkek dişinin üstüne çıktıktan sonra hiç bir hareketleşme yok sadece üstüne çıkıp iniyordu şimdide dişi yine pozisyonu alıtor ama erkek gelince ya dişiye saldırıyor ya da dişi direk kaçıyor.Böyle olmuyor yani erkek yapamıyor bende yavru almak istiyorum.Bir hafta kadar ayırıp tekrar mı birleştirmeliyim yoksa komple ayırmalımıyım dişime yeni bir eş mi almalıyım.

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sultanlarda sadece erkekler kur ötüşü başladıysa çiftleşir yani isterseniz ayırın ama kafeslerini birleştirin ötüş başlayınca tekrar atın

emre kut

Yeni Üye
Sultanlarda sadece erkekler kur ötüşü başladıysa çiftleşir yani isterseniz ayırın ama kafeslerini birleştirin ötüş başlayınca tekrar atın
kur ötüşü var devamlı dişiye kur yapıp bazen kafeste kovalıyorda ama dişi pozisyon alıp erkeği beklediği zaman erkek sadece üstüne çıkıp iniyor daha sonra dişiye sinirlenip bi kaç gaga atıyor

erenunl

Müdavim
kur ötüşü var devamlı dişiye kur yapıp bazen kafeste kovalıyorda ama dişi pozisyon alıp erkeği beklediği zaman erkek sadece üstüne çıkıp iniyor daha sonra dişiye sinirlenip bi kaç gaga atıyor
Onlara zaman vermelisiniz sonuçta onlarda canlı ben 3 sene boyunca hiç bir yavru alamadım daha yeni yeni tecrübe kazanarak yavru yapmaya başladılar ki sultanlar diğer kuş türlerine göre çok nazlı bir tür bırakın ne zaman istiyorlarsa size o zaman yavru versinler kuşları ayırın eğer çok istiyorsanız bende işe yaramıştı

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Erkek çok acemi yada hazır değil mama sağlık tohumu kullan versele laga nekton s ve e kullabilirsin

emre kut

Yeni Üye
Onlara zaman vermelisiniz sonuçta onlarda canlı ben 3 sene boyunca hiç bir yavru alamadım daha yeni yeni tecrübe kazanarak yavru yapmaya başladılar ki sultanlar diğer kuş türlerine göre çok nazlı bir tür bırakın ne zaman istiyorlarsa size o zaman yavru versinler kuşları ayırın eğer çok istiyorsanız bende işe yaramıştı
teşekkürler