S
stevemaster68
Yasaklı
STRESS BARS ADLI HASTALIĞI VAR SADECE BU VE BAZI YERLERİNDE VAR AYNI ÇİZGİLERDEN VAREkli dosyayı görüntüle 2862
HERZAMAN DÜZENLİ OLARAK VERİYORUMKuşunuza bağışıklık güçlendirici verin düzenli şekilde uygularsanız iyi olacak.. video görebiliriz çekin bakalım
VARDI AMA ARTIK YOKŞuan kuşunuzun sağlığında bir sıkıntı görünmüyor.sadece uzun kanat düşüyorsa ve kökünde siyahlık varsa bu bir tür tüy virüsü bunun henüz tam olarak çözümü bulunmadı ve bulaşıcıdır sadece anaclar taşıyıcı oluyor yavrularda ergenliğe kadar belirtiler var eğer bağışıklık güçlenir ise tüyler dökülmüyor bu yüzden size benimde kullandığim diyazm 256 öneririm veya Entrobac da olabilir
Demekki iyi bakıyorsunuz bu şekilde devam edin daha da iyi olacak inşallahVARDI AMA ARTIK YOK
GİDECEKMİ O ÇİZGİLERDemekki iyi bakıyorsunuz bu şekilde devam edin daha da iyi olacak inşallah
İLK YOLLADİĞİM FOTO KUŞUN TUYUNDE OLAN ŞEYLE AYNI ENBAŞTA YOLLADIĞIMBen çizgi falan göremiyorum? Hangi çizgilerden soz ettiniz? Fotolarda görünmüyor
BU ÇİZGİLER UŞUMDA VAR İŞTE O STRESS BARSSTRESS BARS ADLI HASTALIĞI VAR SADECE BU VE BAZI YERLERİNDE VAR AYNI ÇİZGİLERDEN VAREkli dosyayı görüntüle 2862
GRİT VE KIZIL KUMU ALDIM KARISTIRDIM KUŞKUMU,
SİZCE NE YAPMALIYIM O ÇİZGİLER İÇİNBen çizgi falan göremiyorum? Hangi çizgilerden soz ettiniz? Fotolarda görünmüyor
Ben çizgi falan göremiyorum? Hangi çizgilerden soz ettiniz? Fotolarda görünmüyor
TOZ SPREYİ 7 AYDIR KULLANIYORUM ŞEFFA ŞİŞE SİYAH KAPAKLI İÇİNDEKİ NORMAL KUSU İSLATNMAK İÇİN BİRTANESİDE NORMALİÇME SUYU SULUĞUNA KOYDUĞUM VE ENSEVDİĞİ KANARYA YEMİKuşun bir portakalli ördeği eksik şaka bir yana da anlatım harika olmuş kardeşim spreyi haftada bir kere yem ve suyu çıkarıp kuşa 30 cm uzaktan iki , üç kez sıkarsin.vitamini haftada bir yarım suluga bir nohut tanesi kadar sadece bir gün suyunda kalacak.vitamin toz olduğu için 5 ay içinde tüketmek gerekir dolaba koyma serin yerde dursun.o suları anlamadım kavanozda ve şeffaf spreyi? Yemleri ayrı ayrı sunum yaparak en çok ne yediğini keşfedebilirsin.