• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Stres

Utku K.

Aktif Üye
+5 , -5 ısı kuralına dikkat etmeniz gerekir. Sürekli aynı yerde dursun bir sıcak bir soğuk daha kötü. Isı 20 dereceden 15 dereceye düşebilir problem olmaz fakat 14 e düştüğünde kendini korumaya alır. Bu sıcaklık yükselmesinde de aynıdır.

Meryem

Paylaşımcı
+5 , -5 ısı kuralına dikkat etmeniz gerekir. Sürekli aynı yerde dursun bir sıcak bir soğuk daha kötü. Isı 20 dereceden 15 dereceye düşebilir problem olmaz fakat 14 e düştüğünde kendini korumaya alır. Bu sıcaklık yükselmesinde de aynıdır.
Teşekkür ederim bilgi için. Dikkat edicem inşallah 😊

Meryem

Paylaşımcı
Yine ben geldim 🙈 Maviş bana çok sakin geliyor dışkısı bana normal geldi ama bide sizin görüşünüzü almak istedim sürekli uyuyor çünkü

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkıda sorun yok 👍 çocuğun bir durgunluğu varsa takip edelim tüy kabartma ve iştahsızlık,kusma gibi bir belirti görürsen yazarsın kardeşim

Meryem

Paylaşımcı
Dışkıda sorun yok 👍 çocuğun bir durgunluğu varsa takip edelim tüy kabartma ve iştahsızlık,kusma gibi bir belirti görürsen yazarsın kardeşim
Durgunluk var ama dediğiniz diğer şeyler yok iştahı felan yerinde ama durduğu yerde hemen kafayı gömüyor uyumak için. Eğer dediğiniz belirtiler olursa söylerim abi.. Teşekkür ederim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bizlerin de her günü neşeli enerjik geçmeyebiliyor bazen, onlarda da öyle işte 🙂 bugün de sakin ve uslu çocuk olmak istemiş 😅 yine de gözlemleyin ama şu an için bir sorun görünmüyor 🥰