• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Streç kafes için kullanılırmi

Grbz.ibo.02

Aktif Üye
Yem dökülmemesi için streç kullanılırmi bı sıkıntı olurmu

rilish26

Müdavim
Yani kullananlar ve ben kendi ördüğümüz kumaşı takıyorum üzerinde ayağı takılacak bir yerde yok dikiş tek yerde, tüldense streç takılabilir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Streçi yarım koyabilirsiniz ama öyle hiç kullanışlı değil temizlik yaptığınızda yenilemek gerekir günlük temizlik yapılan evde gerek duymuyorum

rilish26

Müdavim
Bence bir terziye parça kumaş ördürün benim yaptığım gibi şehmus abinin dediği gibi sürekli yenilenmesi lazım.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Yem dökülmemesi için streç kullanılırmi bı sıkıntı olurmu
Ben strech filmi hiç önermem. Hem bu yaz aylarında kafes içi ısıyı yükseltir, hem de bir şekilde didikleyip yutarlarsa, bağırsakları tıkar. Bunun yerine kafes ölçülerinde, marangozdan bir karış kadar kontraplak kestirip, tornavida ya da bıçakla üst ve alttan ikişer delik açıp plastik kelepçelerle kafesin 4 tarafına sabitleyin. Hiç bozulmayacak bir kabuk bariyeriniz olur.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben strech filmi hiç önermem. Hem bu yaz aylarında kafes içi ısıyı yükseltir, hem de bir şekilde didikleyip yutarlarsa, bağırsakları tıkar. Bunun yerine kafes ölçülerinde, marangozdan bir karış kadar kontraplak kestirip, tornavida ya da bıçakla üst ve alttan ikişer delik açıp plastik kelepçelerle kafesin 4 tarafına sabitleyin. Hiç bozulmayacak bir kabuk bariyeriniz olur.
Bu fikir süper 🤩

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bunu deneyeceğim bende teşekkür ederim. Ama üst üste üç kafeste ne kadar etkili olur bilmiyorum. Yapınca fotoğrafını atarım. 🤭