• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Takip Edelim -SONUÇ- Ödüllü Güzellik Yarışması

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Değerli sözlerin için ben teşekkür ederim abi. Aslında ne kadar teşekkür etsem az kalır. Hobiyi maalesef işlerim ve kariyerimin gidişatının iyiliği açısından bırakmak durumunda kaldım ve bu süreçte kuşlarımı güvenle gözüm arkada kalmadan, düşünmeden sana sahiplendirdim. Layığıyla bakacağına da eminim ve bakıyorsunda tekrardan teşekkürler.

Kazanan kişiye hayırlı olsun :) Kafes Kuşları forumu cidden Türkiye’de bu hobiye gönül vermiş kişi ve kişilerin tarafından yönetiliyor ve gerek forum kitlesi açısından olsun gerek hobiye yeni başlayan kişiler için yönlendirmeler olsun kıymeti bir şey yapılıyor. Bu benim için çok değerli.

Tekrar kazanan kişiye hayırlı olsun, sağlıcakla kalın ✋
Desteğin ve yorumun için bende teşekkür ederim kardeşim gözün arkada kalmasın çocuklara gözüm gibi bakıyorum☺ Kafeskuslaricom senin gibi iyi insanlarla oluşmuş bir aile bir topluluktur bu yüzden hep varolacaktır evelallah 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Değerli sözlerin için ben teşekkür ederim abi. Aslında ne kadar teşekkür etsem az kalır. Hobiyi maalesef işlerim ve kariyerimin gidişatının iyiliği açısından bırakmak durumunda kaldım ve bu süreçte kuşlarımı güvenle gözüm arkada kalmadan, düşünmeden sana sahiplendirdim. Layığıyla bakacağına da eminim ve bakıyorsunda tekrardan teşekkürler.

Kazanan kişiye hayırlı olsun :) Kafes Kuşları forumu cidden Türkiye’de bu hobiye gönül vermiş kişi ve kişilerin tarafından yönetiliyor ve gerek forum kitlesi açısından olsun gerek hobiye yeni başlayan kişiler için yönlendirmeler olsun kıymeti bir şey yapılıyor. Bu benim için çok değerli.

Tekrar kazanan kişiye hayırlı olsun, sağlıcakla kalın ✋
Çok teşekkür ediyorum, ince düşünceniz ve hediyeniz için..😊👍

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hepinize tekrar teşekkür ederim
İyi ki varsınız