• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Son kullanma tarihi geçmiş silybum marianum kullanılır mı?

BerkeMetin

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, önceden kuşumun sindirilmemiş yem sorunu hakkında konu açmıştım. O süreçten beri çok fazla bir değişiklik olmadı, fakat kuşum diğer her yönden iyiydi o yüzden üzerinde durmamıştım. Fakat geçen hafta 2 kere açık yeşil hafif slimesı bir dışkı ve bugün de koyu kahverengi-siyah arası bir dışkı gelince veterinere götürme kararı aldım.Doktor ursactive e devam etmemi ve dışkı için antepsin ve genel sağlığı için Multivitamin Amino Acid Acerola, Digestive, Multimineral d3 ve karaciğeri için silybum marianum verdi fakat tarihi 4 ay geçmiş. Çöpe atmadan önce gene bir sorma gereği duydum bazen gene bir süre daha idare edebileceğinden, hala kullanılabilir mi?

BerkeMetin

Aktif Üye
Antepsin i de kısa süreli kullanacağım gibi duruyor, veteriner dışkısı düzeldiğinde bırakırsınız demişti. Veterinerden çıkar çıkmaz dışkısı düzeldi, abisini kalpten götürmek için yapıyor 😒

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba arkadaşlar, önceden kuşumun sindirilmemiş yem sorunu hakkında konu açmıştım. O süreçten beri çok fazla bir değişiklik olmadı, fakat kuşum diğer her yönden iyiydi o yüzden üzerinde durmamıştım. Fakat geçen hafta 2 kere açık yeşil hafif slimesı bir dışkı ve bugün de koyu kahverengi-siyah arası bir dışkı gelince veterinere götürme kararı aldım.Doktor ursactive e devam etmemi ve dışkı için antepsin ve genel sağlığı için Multivitamin Amino Acid Acerola, Digestive, Multimineral d3 ve karaciğeri için silybum marianum verdi fakat tarihi 4 ay geçmiş. Çöpe atmadan önce gene bir sorma gereği duydum bazen gene bir süre daha idare edebileceğinden, hala kullanılabilir mi?
Merhaba süresi geçmiş bir ilaç vitamin veya takviye lütfen kullanmayın 😔nasıl ki evimizde kullanmıyoruz atıyoruz. Onlar için de aynı. Formu bozulmayabilir(görüntüsü) etkisi geçmiştir veya bakteri üretebilir lütfen atın🤗😔

Son düzenleme:

BerkeMetin

Aktif Üye
Merhaba sürekli geçmiş bir ilaç vitamin veya takviye lütfen kullanmayın 😔nasıl ki evimizde kullanmıyoruz atıyoruz. Onlar için de aynı. Formu bozulmayabilir(görüntüsü) etkisi geçmiştir veya bakteri üretebilir lütfen atın🤗😔
Normalde hiçbir şekilde vermem zaten tarihi geçmiş bir ilaç sadece bu bitkisel yağ olunca belki gene kullanılabilirdir diye sormak istemiştim. Teşekkürler hemen atıyorum. 🙂

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bu tip ilaçlar genellikle savaş şartları nedeniyle daha dayanıklı şekilde üretilirler ama işinizi şansa bırakmayın ve tarihi geçmiş herhangi bir bi şeyi kuşunuza kullanmayın