• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Son durum 2

ardahazarr

Yeni Üye
Artık çok daha iyi elle beslemeye gerek kalmıyor dal darıyıda yemlerinide yiyor az önce kafesini iyice yıkadım şu an problem yok sadece aynı sesi çıkartıyor gagasını gıcırdatıyor anladığım kadarıyla

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Artık çok daha iyi elle beslemeye gerek kalmıyor dal darıyıda yemlerinide yiyor az önce kafesini iyice yıkadım şu an problem yok sadece aynı sesi çıkartıyor gagasını gıcırdatıyor anladığım kadarıyla
Mümkünse video görebilirmiyiz 👍😊

ardahazarr

Yeni Üye
Streamable Video
Hocam çekmeye çalıştım baya ama galiba çektiğimden yapmadı bu sesi çıkartıyor ara ara üst üste gıcırdatma gibi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sıkıntı yok biraz zamanla daha iyi olur sadece ilgiyi azaltmayın yeter 😊👍

ardahazarr

Yeni Üye
Peki hocam teşekkürler bi kabada çekirdek koysam olurmu

ardahazarr

Yeni Üye
Hocam az önce şu tüyleri kendi kendine döküldü az ônce birtane daha düştü kuş iyi dışkı normal yem felan yiyor herhangibi sıkıntı yok değilmi

kuçi

Aktif Üye
videoda kasiyor gibi gorunuyor, kuşunuz tuy dokumunde gibi geldi bana 😊

ardahazarr

Yeni Üye
Genelde bu aralar kaşıyor tüy uçları şu şekil stresten diyecemde bu aralar iyi elimle yem veriyorum oyuncaklarıyla oynuyor

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşunuz tüye girmiş, ki mevsim geçişinde olduğumuz için çoğu kuş tüyde şu an, normal yani. Ama uçlarının kanlı olması konusunda hocalarımız yardımcı olacaktır :unsure:

leylabüşra

Paylaşımcı
@Feyza T. hocam kanlı tüy tüpçükleri yolunduğunun işareti değil mi? kuşlar ölü tüyü atıyor çünkü vücuttan

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
@Feyza T. hocam kanlı tüy tüpçükleri yolunduğunun işareti değil mi? kuşlar ölü tüyü atıyor çünkü vücuttan
Evet kendisi yolma sonucu olabilir, başka bir şey de olabilir ama. Gerçi tüy hastalığı olsa bu kadar sağlıklı tüy başta olmazdı diye düşünüyorum ama mesela parazit sebebiyle de olabilir, o yüzden yine de asıl yorumu hocalarımıza bırakmak isterim 😂

leylabüşra

Paylaşımcı
Evet kendisi yolma sonucu olabilir, başka bir şey de olabilir ama. Gerçi tüy hastalığı olsa bu kadar sağlıklı tüy başta olmazdı diye düşünüyorum ama mesela parazit sebebiyle de olabilir, o yüzden yine de asıl yorumu hocalarımıza bırakmak isterim 😂
ben de öyle bildiğim için dedim üstadlar gelir yorum yapar :)

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Gıcırdatmada sorun yok.. Genellikle uyumadan önce yaparlar

ardahazarr

Yeni Üye
Desteğiniz için teşekkürler Şehmus hocamızın yorumunu bekliyorum 🙏 2 tane kansız çıktı beyaz birtane kanlı çıktı

ardahazarr

Yeni Üye
İyi günler dünden beri 2 tel daha döküldü toplam tüm tellerin uçları felan beyazdı yalnızca ilk 1 tane kanlı çıktı kuşum galiba 4 5 aylık bu aralar kendini çok kaşıyor tüye girmişse yapmam gereken herhangi birşey varmı