• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Son batım yavrularımız sağlıkla büyüyor 🧿

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maşallah her birine Duygu hanım 🌸 sağlıkla büyüsünler uzun ömürleri olsun inşallah 😊🙏🏻

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hepsi güzel hepsiiiii...😍😍😍 Albinonun havasıda çok farklı ama en en en en favorim griiii . Eridim yaaa. 🧿🧿🧿🧿🧿 Allah'ım sen biliyorsun amin🤲🏻🤲🏻🤲🏻 🤣🤣🤣

Nazarım değmez valla billa. Sadece masum bir dua benimkisi 🫣

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Oyy her birine ayrı ayrı maşallah😍 Baştaki pişmaniyeye bayıldımm, sağlıkla büyüsünler🧿

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

Yıldız35

Paylaşımcı
Duygu hanım bayildimmmm.. Maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun. Sizin resimlerinize baktıkça muhabbet kuslarina özeniyorum:D 🤩🥰

Bahar Y.

Müdavim

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Yeni Gözdem hocam bembeyaz pamuk gibi bizim mavi oglana bir bembeyaz gelin yakışmazmı hocam:love:
Sizin oğlan düz mavi miydi yoksa opallik var mıydı? Düz maviyse süper olur, opallik varsa varyete dışı yavrular olabilir. Yani yarışmalarda diskalifiye olabilirler. Ama yarışma düşünceniz yoksa, neden olmasın 🥰

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Sizin oğlan düz mavi miydi yoksa opallik var mıydı? Düz maviyse süper olur, opallik varsa varyete dışı yavrular olabilir. Yani yarışmalarda diskalifiye olabilirler. Ama yarışma düşünceniz yoksa, neden olmasın 🥰
Opal demiştiniz hocam ben yavrulardan çok ikisinin mutlulugundan yanayım Oglumuz 8.aylık oldu 3 ay sonra baş göz edicez yavru amacımız yok :love:

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Opal demiştiniz hocam ben yavrulardan çok ikisinin mutlulugundan yanayım Oglumuz 8.aylık oldu 3 ay sonra baş göz edicez yavru amacımız yok :love:
Bu fotoğraftaki erkek bir bebek ama beyaz dişi yavrularımız da var. Bu sene df, albino ve lacewing show epey çalıştık. Ama favorilerim hala opal ve spangle lar. Zaten hepsini sevdiğim için, her mutasyondan yavrularımız var. Ama sizin opal oğlana, opal bir dişi alırsanız çap artar.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bu fotoğraftaki erkek bir bebek ama beyaz dişi yavrularımız da var. Bu sene df, albino ve lacewing show epey çalıştık. Ama favorilerim hala opal ve spangle lar. Zaten hepsini sevdiğim için, her mutasyondan yavrularımız var. Ama sizin opal oğlana, opal bir dişi alırsanız çap artar.
konunuzu fazla işgal etmeden 1 yaşına gelince eşlemek istiyorum doğru mudur ?