• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

solunum yolu

eneesz

Yeni Üye
şırıngaya doldurup vermişti günde 4 damla agzına damlat dedi

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
ilaç sonrası 3 gün entrobac probiyotik ve haftada 1 gervit multivitamin lazım

eneesz

Yeni Üye
Kuşun videosunu atar mısınız hangi ilacı kullanmıştınız
az önce kuşu izledim agzını açıp kapıyo yine ilaç etki etmemiş gibi ama önceden hep yapıyodu ilk defa görüyorum şuan ilacı bidaha alıp kullanıyımmı yoksa başka bir ilaçmı almalıyım

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
az önce kuşu izledim agzını açıp kapıyo yine ilaç etki etmemiş gibi ama önceden hep yapıyodu ilk defa görüyorum şuan ilacı bidaha alıp kullanıyımmı yoksa başka bir ilaçmı almalıyım
İlaç biteli kaç gün oldu

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
İlacı temin edip 7 güne tamamlayın. Sonra probiyotik ve vitamin kullanırsınız. Başka ilaca geçmek için erken 1 ay falan kuş dinlenmeli bağışıklık arttırılmalı

eneesz

Yeni Üye
@Tuğçe G. 1 ay sonra alabilceğim ilaç varmı doksimis hipradoksi dışında
hipradoxiyi alabilirim galiba ilacı alana kadar kuş ölmez degilmi yavaş yavaş ilerliyor diye biliyorum hastalık ama petshoptan destekliyici almıştım solunum yolu için ilacı alana kadar onu kullansam etki edermi ?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
hipradoxiyi alabilirim galiba ilacı alana kadar kuş ölmez degilmi yavaş yavaş ilerliyor diye biliyorum hastalık ama petshoptan destekliyici almıştım solunum yolu için ilacı alana kadar onu kullansam etki edermi ?
Kuşa bir şey olmaz diye düşünüyorum ama bu süreçte bağışıklığı güçlendirmek için iyi gıdalar verin. Önce 3 gün üst üste probiyotik verin. Düzenli vitamin kullanın. Kekik spreyi uygulayın aspur daldarı mama verin ilaç kullanımına 1 ay sonra karar verilir. Aldığınız ürünü atar mısınız?

eneesz

Yeni Üye
Kuşa bir şey olmaz diye düşünüyorum ama bu süreçte bağışıklığı güçlendirmek için iyi gıdalar verin. Önce 3 gün üst üste probiyotik verin. Düzenli vitamin kullanın. Kekik spreyi uygulayın aspur daldarı mama verin ilaç kullanımına 1 ay sonra karar verilir. Aldığınız ürünü atar mısınız?
Ekli dosyayı görüntüle 30137

eneesz

Yeni Üye
bunu kullanıyorum linkini atıyımmı?

eneesz

Yeni Üye
bide kuşlar kafesteği kağıtları yemeye başladı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kardeşim kuşu besle kilo kaybı olmasın arkadaşların dediği gibi bağışıklığı güçlendirmek lazım ilaç o zaman fayda gösterir hemen ilaca sarılmayın ilaç son çare öncesinde iyi bakım ve besleme

Üst Alt