• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! solunum yolu sıkıntısı

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Hastalık Belirtileri
solunum yolu enfeksiyonu
merhaba arkadaşlar. bir süredir yoğun olduğum için aktif olamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir 😊 sebeplerini sizlere daha sonra anlatırım güzel haberlerim var ama şu anki konumuz kötü ve acil.. flora hanımda solunum yolu sıkıntısı mevcut. hırıltılı nefes, bir süredir kuyruğunu abartılı şekilde sallama, hapşırık ve silkelenme gibi belirtiler görüyorum. bulunduğum yerde kanatlı uzmanı yok, üç tane veteriner gezdim. nette araştırdığıma göre hipradoxi, vitaform gibi ilaçlar gördüm. ve acilen temin etmem lazım. bulamıyorum. bu konuda bana yardımcı olur musunuz lütfen?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun önce kısa bir videosunu görebilir miyim hastalık derecesini öğrenmem lazım sonrasında ilaç konusunda bizzat yardımcı olurum

Umut S.

Müdavim
Kıdemli Üye
Kuşun önce kısa bir videosunu görebilir miyim hastalık derecesini öğrenmem lazım sonrasında ilaç konusunda bizzat yardımcı olurum
buyur abi. ilk bakışta tüy yapısı yanıltmasın bir süre önce kuruma hastalığı geçirdikten sonraki ilk tüy dökümümüz.. o zamanlar mantardan muzdariptik. tam iyileşmesini tamamladı, tüy yapısı düzeliyor derken dün gece de ilk defa hırıltılı nefes aldığını duydum. birkaç gündür kuyruğunu salladığının farkındaydım ama tüy döneminde olduğu için pek şüphelenmedim, iştahı keyfi vs. yerinde

Üst Alt