• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Solunum sıkıntısı

Mesut_34

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Solunum sıkıntısı
Hastalık Belirti Tarihi
12 Eki 2021
10 gün önce solunumda bi durum oluştu, kuş üretimi yapan bir arkadaşım solunum yolu problemi var dedi, toz şeklinde bir ilaç verdi 2 gün kullandım bi etki olmadı, veterinere götürdüm şırıngada antibiyotik verdi salı günü başladım ağızdan 2 damla şeklinde, cumartesi bitti. Bu geçen sürede iyi duruma geldi. Antibiyotik kullandıktan sonra probiyotik kullanmaya başladım, bu akşam yine nefes alırken tıslaması var. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Başka yapabileceğim bişey var mı

Bahar Y.

Müdavim
10 gün önce solunumda bi durum oluştu, kuş üretimi yapan bir arkadaşım solunum yolu problemi var dedi, toz şeklinde bir ilaç verdi 2 gün kullandım bi etki olmadı, veterinere götürdüm şırıngada antibiyotik verdi salı günü başladım ağızdan 2 damla şeklinde, cumartesi bitti. Bu geçen sürede iyi duruma geldi. Antibiyotik kullandıktan sonra probiyotik kullanmaya başladım, bu akşam yine nefes alırken tıslaması var. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Başka yapabileceğim bişey var mı
Video ekleyebilir misiniz kuyruğu görünecek şekilde ve yakından

Mesut_34

Yeni Üye
Kuyruk yukarı aşağı oynuyor nefes alırken. Videoyu yükleyemiyorum buraya format problemi var.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir müddet bekleyin kuşu yormamak adına. Veterinerin verdiği ilaç neydi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kronik astım olduğunu düşünüyorum siz yinede video ekleyin bakalım