ebrares Müdavim Katılım 1 Haz 2021 Mesajlar 505 Tepkime puanı 501 Puanları 93 Yaş 24 8 Ağu 2021 #1 Merhabalar acaba kuşumun solunum problemi mi var ağzını her zman açıp kapatmıyo fakat kuyruğunu sallaması nırmalsen fazla gibi geldi gözüme
Merhabalar acaba kuşumun solunum problemi mi var ağzını her zman açıp kapatmıyo fakat kuyruğunu sallaması nırmalsen fazla gibi geldi gözüme
ebrares Müdavim Katılım 1 Haz 2021 Mesajlar 505 Tepkime puanı 501 Puanları 93 Yaş 24 8 Ağu 2021 #2 Ronay Ayk.' Alıntı: Havalar sıcak ve nemli iken veya streste olabiliyor bu takip edin hırıltı var mı? Nefes almada zorlanma var mı? Hırıltı varsa o andaki videoyu atın. Genişletmek için tıkla ... Hırıltı yok sanırım yani hiç duymadım umarım sıcaktandır
Ronay Ayk.' Alıntı: Havalar sıcak ve nemli iken veya streste olabiliyor bu takip edin hırıltı var mı? Nefes almada zorlanma var mı? Hırıltı varsa o andaki videoyu atın. Genişletmek için tıkla ... Hırıltı yok sanırım yani hiç duymadım umarım sıcaktandır
Yusuf Kürşat Akkuş Eski Forumcu Kurucu Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 1,979 Tepkime puanı 2,240 Puanları 113 Yaş 40 9 Ağu 2021 #3 Ben bir sıkıntı göremedim bu dönemde gayet normal geldi