• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Solunum Sıkıntısı

akin1111

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Nefes alıp verirken kuyruk hareket ettirmesi, durgunluk, uçma isteğinin kaybolması, yanındaki dişiye ilgisizliği
Hastalık Belirti Tarihi
29 Nis 2021
Kullanılan İlaç
Levadoks, bird comfort
Merhaba kusumda solunum sıkıntısı var(gece sesli nefes alması, durgunluk ve nefes alirken kuyruk kaldırıp indirmesi)veteriner levadoks isimli bir antibiyotik ve bird comfort adlı vitamini verdi10 gün boyunca suyuna karıştırarak kullandım fakat kuşum şuan başladığım yerde tedavi sırasında kötüleştiği oldu ama şuan dediğim gibi hastalığın başladığı noktadayım alttaki 1.link tedaviye başladığım gün 2.link ise güncel olan konu haķķın da tavsiyelerinizi rica ederim.
1- 5 Mayıs 2021
2- 5 Mayıs 2021

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Geçmiş olsun veteriner hekim solunum için ilaç vermiş fakat belli ki etki etmemiş. Benim önerim mantar tedavisi uygulamanız. Veteriner hekimden klotrimazol veya nistatin etken maddeli ilaç istemeniz.

akin1111

Yeni Üye
Geçmiş olsun veteriner hekim solunum için ilaç vermiş fakat belli ki etki etmemiş. Benim önerim mantar tedavisi uygulamanız. Veteriner hekimden klotrimazol veya nistatin etken maddeli ilaç istemeniz.
Mikostatin olur mu yarın onu bulmaya çalışayım

akin1111

Yeni Üye
Mikostatin olur mu yarın onu bulmaya çalışayım
Sanırım suda içmiyor yem yerken hep görüyorum ama su içtiğine bugün hiç şahit olmadım bu durum artık beni üzüyor gece nefes almadaki zorlukları sanki artık ölse daha iyi olacakmış gibi geliyor ilaçlarda çok yordu sanırım çok acı çektiğini düşünüyorum nefes sonuçda düzgün alamadıktan sonra yazık hayvan 15 gündür

elifkocc

Yeni Üye
Zaman gecmis belki okuyan olur 14 gun mantar tedavisi uygulaniyor ilactan sonra.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Lütfen şuan acil olan çok hasta var eski konuları güncellemeyin bu sefer yeniler gözümuzden kaçıyor anlayışınız için teşekkür ederim 😊
Zaman gecmis belki okuyan olur 14 gun mantar tedavisi uygulaniyor ilactan sonra.

Üst Alt