• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Solunum Rahatsızlığı ya da Genetik Sorun

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Baytril yüzde iki buçuk olduğu için direkt ağızdan bir damla verebilirsiniz eczaneden damlalık alın fazla vermeyin.probiyotik daha önce kullanmadım ama içerik toz ise Yarım suluguna bir mercimek tanesi kadar verin. Suyunu hergun tazeleyerek kullanın..5 gün tedavi uygulayın durumunu bizimle paylaşın geçmiş olsun

komandogokhan

Yeni Üye
Görmeme problemini göz önünde bulunduyorsunuz dimi üstad?Ayrica veteriner levadoks kullanin diyor.ancak ondan zaten sonuç alamamiştim.

komandogokhan

Yeni Üye
Baytril yüzde iki buçuk olduğu için direkt ağızdan bir damla verebilirsiniz eczaneden damlalık alın fazla vermeyin.probiyotik daha önce kullanmadım ama içerik toz ise Yarım suluguna bir mercimek tanesi kadar verin. Suyunu hergun tazeleyerek kullanın..5 gün tedavi uygulayın durumunu bizimle paylaşın geçmiş olsun
Şehmus bey??

AİROWA

Aktif Üye
bence kuşu ayakları yüzünden yinede bir veterinere götürmen en doğrusu olur benimde kuşum hastaydı evde kendim iyileştirmeye çalıştım intarnetten bir sürü videoya baktım ilaçlar aldım ama malesef öldü umarım durumu düzelir

komandogokhan

Yeni Üye
bence kuşu ayakları yüzünden yinede bir veterinere götürmen en doğrusu olur benimde kuşum hastaydı evde kendim iyileştirmeye çalıştım intarnetten bir sürü videoya baktım ilaçlar aldım ama malesef öldü umarım durumu düzelir
Götürdüm ancak dogustan oldugu icin bir sonuc alamazsiniz dediler.ben yine de krem suruyorum bazen devit3 veriyorum.

komandogokhan

Yeni Üye
Şehmus bey bilmeniz gereken bişey daha var.Veteriner hekim nefes darlığı için Levadoks+Flagy+Mikostatin üçünü karıştırıp 3 5 gün verin demişti.Zaten o uygulamadan sonra kuşum görmemeye başladı.Lütfen yardımcı olunuz..

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şehmus bey bilmeniz gereken bişey daha var.Veteriner hekim nefes darlığı için Levadoks+Flagy+Mikostatin üçünü karıştırıp 3 5 gün verin demişti.Zaten o uygulamadan sonra kuşum görmemeye başladı.Lütfen yardımcı olunuz..
Off hangi veteriner verdi bu karışımı böyle bişey olamaz kör eder tabiki daha birçok kalıcı hasar bırakır 😔 iyi bir kanatlı uzmanına götürün nerede ikamet ediyorsunuz?

komandogokhan

Yeni Üye
Off hangi veteriner verdi bu karışımı böyle bişey olamaz kör eder tabiki daha birçok kalıcı hasar bırakır 😔 iyi bir kanatlı uzmanına götürün nerede ikamet ediyorsunuz?
Youtube da görmüştüm görmez olaydım.Bulundugum konumdaki veterinerlere götürdüm fakat bilgileri yok maalesef.Kocaeli Darıcadayım.Lütfen bir çıkar yol gösterin geçici oldugunu söyleyin..
O yüzden şu anda sadece multivitamin veriyorum.başka birşey yapmıyorum

Üst Alt