• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sol gözü kapalı açmıyor

Saewt

Aktif Üye
Arkadaşlar sol gözü boyle açmıyor ne olmuş olabilir gece iyiydi böyle olmuş bir şey mi isirmis ne olmuş

Saewt

Aktif Üye
Kursak genişletme hareketine devam ediyor kumu var daha önce gönderi oluşturmuştum onla alakalı bir sorum olabilir mi ne olmuş olabilir

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kursak genişletme hareketine devam ediyor kumu var daha önce gönderi oluşturmuştum onla alakalı bir sorum olabilir mi ne olmuş olabilir
Gagası için vazelin gözü için teramycin göz merhemi kullanabilirsiniz.

Saewt

Aktif Üye
Gagası için vazelin gözü için teramycin göz merhemi kullanabilirsiniz.
Hocam gagasında sıkıntı yok fakat teramycin şimdi eczaneden alacağım nasıl uygulamalıyim anlatir mısınız

Ve enfeksiyon mu olmuş yoksa darbe mi sebep olmuş ne dersiniz

Saewt

Aktif Üye
+ olarak her ne kadar elimi yaklastirsam falan da açmıyor yapışmış gibi sanki gentagut göz damlası ve teramycn almayı planlıyorum ek olarak sıkıntısı olabilir mi beni telaş sardı ☹

Saewt

Aktif Üye
Su ile yıkadım biraz son durum bu açıldı hafif gözüken şey nedir enfelsiyon mu var

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Su ile yıkadım biraz son durum bu açıldı hafif gözüken şey nedir enfelsiyon mu var
Teramycin göz merhemi alın gantegutta alın ikisi birden kullanılabilir sıkıntı yok. Önce damlayı bir damla damlatın bir kaç saat sonrada merhemi sürün.

Üst Alt