• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sokaktan Sultan papağanı bulduk

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba evinize sağlık mutluluk bereket getirsin inşallah 🤲🥰
Ayağını çarpmış bu güzellik, dışarıda dallarda veya zeminde vurmuş olabilir
@Tuba K.🥈 Forum rehberimizin söylediği gibi
Voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz uyumadan önce 7 gün
Sürdükten sonra bastırmadan masaj yapın zamanla düzelir Allahın izniyle inşallah 😊🤲
İşaretlediğim bölge ödemli🤲

Ekli dosyalar

incexption

Yeni Üye
Sürdükten sonra bastırmadan masaj yapın zamanla düzelir Allahın izniyle inşallah 😊🤲
Söylediğiniz gibi kremi sürdüm.Kremi 14 yaşından küçüklere uygulamayınız yazıyor. Miktar olarak çok az sürmem gerekli diye düşündüm.Sürdükden sonra yapabildiğim kadar masaj da yaptım.Ayağının orasındaki şişlik veya iltihap daha belirgin oldu. Oda tam karanlık olmadan kremli ayağını gagasına götürdü. İlk defa yaptığım için biraz acemiliğime geldi sanırım bundan sonrakileri daha kolay sürerim. Umarım yakın zamanda iyileşir.

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Söylediğiniz gibi kremi sürdüm.Kremi 14 yaşından küçüklere uygulamayınız yazıyor. Miktar olarak çok az sürmem gerekli diye düşündüm.Sürdükden sonra yapabildiğim kadar masaj da yaptım.Ayağının orasındaki şişlik veya iltihap daha belirgin oldu. Oda tam karanlık olmadan kremli ayağını gagasına götürdü. İlk defa yaptığım için biraz acemiliğime geldi sanırım bundan sonrakileri daha kolay sürerim. Umarım yakın zamanda iyileşir.
Sürdükten sonra ışıkları kapatın TV varsa onuda kapatın karanlık olsun gagasını sürmesin

incexption

Yeni Üye
Sağolun biz bu kadar sese evde alışık değildik. Sabahları erkenden yüksek sesle ötüyor.Ayağından dolayı biraz daha fazla ilgilenmeye çalışıyorum. Çok tatlı bir kuş bulan akrabamız adını Boncuk koymuş. Bende değiştirmedim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sahabiye mahallesindemi acaba ?
Siz kuşunuzu mu kaçırdınız? Kaçırdıysanız fotoğraf paylaşırsanız bulan birileri çıkmışsa belki size ulaşırlar. Ama fotoğraf paylaşmanız gerek. 👍🏼

Bubush

Yeni Üye
Siz kuşunuzu mu kaçırdınız? Kaçırdıysanız fotoğraf paylaşırsanız bulan birileri çıkmışsa belki size ulaşırlar. Ama fotoğraf paylaşmanız gerek. 👍🏼
ben üretiyorum komşumuza vermiştim 1 tane oda kaçırmış . benim değil yani kuş sadece yazıyı görünce sormak istedim.