• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sokakta muhabbet kuşu buldum

Joeldel

Yeni Üye
Merhaba evimde bir adet beslediğim muhabbet kuşum vardı bugün sokakta yorulmuş bir muhabbet kuşu gördüm direkt aldım evimde ekstra kafesim vs. vardı. kuşun tüylerinde kabarma var üşüdüğü için diye tahmin ediyorum biraz da ishal. Kuş evcil bir kuş ele vs. geliyor iyileşmesi için ne yapmalıyım? Kanarya yemi almayı düşünüyorum yarın.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kafes tabanında yem kabukları ona aitse maşallah iyi bir başlangıç diyebiliriz. 🌸 Vücuduna bakın yara kızarıklık vs var mı. Başka bir hayvan tarafından yara almış mı eğer hayır ise korku,şok, vücut ısısının düşmesi ve yorgunluktan kabarıktır. probiyotik koyun suyuna. Sıcak su torbası varsa kafes yakınına yanına koyun ısınsın.

Joeldel

Yeni Üye
Merhaba kafes tabanında yem kabukları ona aitse maşallah iyi bir başlangıç diyebiliriz. 🌸 Vücuduna bakın yara kızarıklık vs var mı. Başka bir hayvan tarafından yara almış mı eğer hayır ise probiyotik koyun suyuna. Sıcak su torbası varsa kafes yakınına yanına koyun ısınsın.
Sağlıklı mı peki çok güzel bir yuvaya geldi diyebilirim hemen yarın vitaminlerini de alacağım yeni bitti hepsi, şu an da ekteki fotoğraftaki gibiler iyi arkadaş olurlar :)

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Çok yaklaştırmayın kafesleri sokaktan geldi hastalık parazit ihtimali olabilir. Hatta ense damlası da yaptirsaniz iyi olur. Sağlıklı gibi duruyor sadece yorgunluk var. Tabi siz yanında olduğunuz için daha iyi bilirsiniz. Uzun sağlıklı ömrü olsun sıcacık yuvasında ömürlük olsun 🌸

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba mavi kafesteki kuş evde baktığınız kuşunuzsa kafeste neden tünek yok,kafeste ızgara olması olmalı şu an dışkı temasına açıklar.Dışarıdan gelen kuşla kafesleri yakın tutmayın bir süre gözlemleyin

Lorca34

Aktif Üye
Sağlıklı mı peki çok güzel bir yuvaya geldi diyebilirim hemen yarın vitaminlerini de alacağım yeni bitti hepsi, şu an da ekteki fotoğraftaki gibiler iyi arkadaş olurlar :)
Hayırlı olsun 😊🙏 Allah karşısına sizi çıkarmış, ne güzel. Umarım hemen toparlar, sağlıkla bir arada yaşarsınız. Emeğinize sağlık, gerçekten mutlu oldum sizinle karşılaşmasaydı kim bilir başına neler gelecekti garibimin. Ama şanslıymış çok şükür. Güzel gelişmeleri duymak için sabırsızlanıyorum. Kolay gelsin çok.

Joeldel

Yeni Üye
Hayırlı olsun 😊🙏 Allah karşısına sizi çıkarmış, ne güzel. Umarım hemen toparlar, sağlıkla bir arada yaşarsınız. Emeğinize sağlık, gerçekten mutlu oldum sizinle karşılaşmasaydı kim bilir başına neler gelecekti garibimin. Ama şanslıymış çok şükür. Güzel gelişmeleri duymak için sabırsızlanıyorum. Kolay gelsin çok.
Çok teşekkürler güzel sıcak bir yuva olacağından şüpheniz olmasın yarın tüm takviyeleri vitaminleri alacağım :)