• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! SOKAKTA MUHABBET KUŞU BULDUM

Muhbbetcimaho

Paylaşımcı
Maşallah hareketli yem arıyor bu iyiye işaret 🙂 siz gerekli takviyeleri yapın. Daha da iyi olcak inşallah 🙏🏻
İnşallah teşekkür ederim. Fakat sürekli uyuyor normal midir? Birde kafası ve kuyruğu sokakta kaldığından pislenmiş siyah olmuş. banyo yaptırmalı mıyım?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Belki şokun etki hala uzerinde olabilir. Onu şuan için strese sokacak seylerden uzak tutsanız iyi olur. Siz bence yemiyorsa kursaktan besleyin yiyorsa daldarı verin. Birkaç güne kendine gelecek inşallah 🙏🏻

Muhbbetcimaho

Paylaşımcı
Belki şokun etki hala uzerinde olabilir. Onu şuan için strese sokacak seylerden uzak tutsanız iyi olur. Siz bence yemiyorsa kursaktan besleyin yiyorsa daldarı verin. Birkaç güne kendine gelecek inşallah 🙏🏻
yemi ben elimle götürdüğümde yiyor gözlemlerime, yanında diğer kuşlarımda var ama ayrı kafeste strese sokmaz herhalde. bugun yavaş yavaş ötmeye başladı az bişeycikk.😀

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
yemi ben elimle götürdüğümde yiyor gözlemlerime, yanında diğer kuşlarımda var ama ayrı kafeste strese sokmaz herhalde. bugun yavaş yavaş ötmeye başladı az bişeycikk.😀
İnşallah daha iyiye gider ne şanslı kuş . Tebrik ederim..