• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sahiplendirme Sokağa atılmış British Shorthair

incexption

Yeni Üye
Merhaba Kayseride yaşıyorum. Muhtemelen sokağa bırakılmış iki tane British Shorthair bulduk. Ben bir tanesiyle ilgileniyorum diğerinede mama verdim ikisininde karnı çok açtı. Büyük kartondan korunaklı bir yere yuva yaptım. Kedinin bulunduğu yer belediyenin güvenli sayılabilir etrafı çevrili oranın köpeği var ona alıştırmamız gerekiyor. Çok evcil bir kedi sakin kim neden bırakmış bilmiyorum. Ben kedilerden fazla anlamıyorum evimede götüremem dört tane sultan papağanım var. En kötü ihtimalle iki güne bir gittiğim bir yerde orada çalışanlar var kedi alışırsa onlarda mama verebilir şimdilik mamasını suyunu ben veriyorum. Sahiplenmek isteyen olursa yardımcı olabilirim.[IMG_20260615_180449.jpg

Ekli dosyalar

incexption

Yeni Üye
Dün akşam olunca kulübenin içine girmek istiyordu biz sürekli orada olmuyoruz içerinin başka kapısı yok girerse geri çıkamaz kapısını kilitliyoruz o yüzden akşam kartondan yuva yapmak aklıma geldi. Dün biz giderken tesisin çıkışına kadar 5-10 dakikalık yol boyunca bizi takip etmişti sonra dönüp yuvaya kendisi girmiş mamasını suyunu içeri koymuştum. İçerisinde kendini güvende hisseder en azından biraz sıcak tutar. Kedisi olan arkadaşlar bakımı konusunda yardımcı olursa teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dün akşam olunca kulübenin içine girmek istiyordu biz sürekli orada olmuyoruz içerinin başka kapısı yok girerse geri çıkamaz kapısını kilitliyoruz o yüzden akşam kartondan yuva yapmak aklıma geldi. Dün biz giderken tesisin çıkışına kadar 5-10 dakikalık yol boyunca bizi takip etmişti sonra dönüp yuvaya kendisi girmiş mamasını suyunu içeri koymuştum. İçerisinde kendini güvende hisseder en azından biraz sıcak tutar. Kedisi olan arkadaşlar bakımı konusunda yardımcı olursa teşekkür ederim.
Merhaba Facebook instagram sayfalarında paylaşın, ücretsiz sahiplendirme yazın
Petcim. Com da ücretsiz ilan açın
Yakında petshop varsa bildirin
Bakımları çok kolay
Su ve kuru mama fakat dışarda yaşamaları zor, evciller😔😔

incexption

Yeni Üye
Merhaba Facebook instagram sayfalarında paylaşın, ücretsiz sahiplendirme yazın
Petcim. Com da ücretsiz ilan açın
Yakında petshop varsa bildirin
Bakımları çok kolay
Su ve kuru mama fakat dışarda yaşamaları zor, evciller😔😔
Evet çok evcil bende fark ettim dışarıda yaşaması çok zor kim neden bırakmış gitmiş hiç bilmiyorum. Benim tarif ettiğim kedinin kaldığı yer burası.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evet çok evcil bende fark ettim dışarıda yaşaması çok zor kim neden bırakmış gitmiş hiç bilmiyorum. Benim tarif ettiğim kedinin kaldığı yer burası.
Ordan kedi köpek de gelebilir evde olması gerekli bunların açıkta kalmaları çok tehlikeli bir durum

incexption

Yeni Üye
Ordan kedi köpek de gelebilir evde olması gerekli bunların açıkta kalmaları çok tehlikeli bir durum
Kulübe var ama içerisi kediye uygun değil biz her zaman orada olamıyoruz içeri girip çıkamaz. Oranın köpeği hariç dışarıdan köpek gelemez daha önce kedi besliyorlarmış alıştığı için ona havlamıyormuş ve 7/24 çalışan oluyor geceleride duruyorlar. Ben kısa vadeli çözüm olarak düşünüyorum yoksa gerçekten bir eve ihtiyacı var. Sahiplendirme ilanları paylaşıcam fakat o kadar kolay sahiplendirilse bu kediyi getirip buralara kadar bırakmazlardı resmen ölmesi için terk etmişler.

Son düzenleme:
Üst Alt