• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Smart Prolive probiyotik

mlkcn

Aktif Üye
Kullanılan İlaç
Smart Prolive
Herkese merhaba. Kuşum hasta diye daha önce burada paylaşım yapmıştım bugün onu veterinere götürdüm. Bana şu an hasta olmadığını ama çok yumurtladığı için halsiz olduğunu söyledi. Örneğin bugün tam 3 tane yumurtladı ve eşi yok. Her kuşun genetiği farklıdır bu da fazla yumurtluyor ama kalsiyum/mineral kaybına sebep olur eş alsanız da yine fazla yumurtlar çünkü genetiği bu falan dedi. İshali için de probiyotik verdi markası Smart Prolive. Ben de iyi bir marka mı diye sordum kesinlikle evet dedi. Diazyme 256 öneriyorlar internette dedim o da iyi ama bu daha etkili 1 hafta boyunca suyuna pirinç tanesi kadar kat her gün suyu yenile dedi. Yem yemiyor bugün pek dedim bu iştahını da açar dedi. Burada sormadan kullanmak istemedim eğer marka hakkında bilgisi olan varsa beni de bilgilendirirse sevinirim.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kusunuza d ve a vitamini ağırlıklı besleyip iz element kalsiyum mineral takviyesi yapın. Ayna vs kur yapabileceği oyuncakları kafesinden çıkarın gün ışığından daha az faydalanmasını sağlayın. Kafesinin yerini değiştirin.

mlkcn

Aktif Üye
Kusunuza d ve a vitamini ağırlıklı besleyip iz element kalsiyum mineral takviyesi yapın. Ayna vs kur yapabileceği oyuncakları kafesinden çıkarın gün ışığından daha az faydalanmasını sağlayın. Kafesinin yerini değiştirin.
Smart Prolive iyi bir marka mı?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kullanmadım hiç ama içerik olarak güzel. Kullanın alanı tavuklarda genellikle sanırım. Kuş için dozajı veterineriniz söylemiştir

mlkcn

Aktif Üye
Kullanmadım hiç ama içerik olarak güzel. Kullanın alanı tavuklarda genellikle sanırım. Kuş için dozajı veterineriniz söylemiştir
Evet üzerinde de tavuk görseli var zaten. Tüm suluğu doldurup pirinç tanesi kadar koy 7 gün kullan dedi bu akşam itibariyle başlıyorum

Üst Alt