• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Skatrixx kullanan oldu mu daha önce?

cagriSN

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
Skatrixx
Merhaba arkadaşlar Skatrixx diye yara ve deri bakım çözeltisi ürünü var kedi köpek ve kuşlar için yazıyor daha önce kullanan oldu mu yararlı bir ürün müdür kuşlar için

cagriSN

Yeni Üye
Kusura bakmayın geç cevap yazdım ürün elime yeni ulaştı hemen yükşüyorum kuşumun bazı yerlerinde tüt dökülmesi var tüy mantarı dedi veteriner yanaklarda kanat altında ve uçuş tüylerinde

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bunu size veteriner mi önerdi?

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Bu ürünü daha önce görmüştüm. Instagramdan biri kullanıyordu. Memnundu.

cagriSN

Yeni Üye
Bu ürünü daha önce görmüştüm. Instagramdan biri kullanıyordu. Memnundu.
Evet ebru hanım bende olumlu yorumlar gördüm hatta bir kişi kedisinin mantardan dökülen tüylerini öncesi/sonrası fotoğraflarını paylaşmıştı tüyleri eskisi gibi çıkmıştı

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
İnstagramda gördüğünüz kişi kuş için mi kullanıyordu ebru hanım?
Evet kuş için kullanıyordu. Ama benimde şüphelerim var tabi bu üründe. Çünkü kursak mantarı deri onarımı ishal gibi hastalıklarda kullanılıyor. Hepsine birden iyi gelmesi kafa karıştırıyor. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama yinede kullanıp kullanmamak size kalmış.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Şöyle göstereyim. Bu şekilde atmış kullananlar.

Bu arada bu şekilde resim paylaşmak yasak mı bir instagram hesabından aldım? @Şehmus BAKIR

cagriSN

Yeni Üye
Evet kuş için kullanıyordu. Ama benimde şüphelerim var tabi bu üründe. Çünkü kursak mantarı deri onarımı ishal gibi hastalıklarda kullanılıyor. Hepsine birden iyi gelmesi kafa karıştırıyor. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama yinede kullanıp kullanmamak size kalmış.
İshal için kullanıldığını bilmiyordum genelde deri onarım ve mantardan oluşan yaralar için kullanıldığını okudum, suyla karıştırım deri bakımı için kullanıldığınıda okudum ama yinede bilen birilerin fikrini almadan kullanmam fakat yorumlar olumlu

cagriSN

Yeni Üye
Şöyle göstereyim. Bu şekilde atmış kullananlar.

Bu arada bu şekilde resim paylaşmak yasak mı bir instagram hesabından aldım? @Şehmus BAKIR
Benimde kuşumun yanak bölümü ve kanat altı böyle şuan, bu fotoğrafın kedili olanını görmüştüm açıkçası gönderdiğiniz fotoğrafta gayet güzel ve işe yaramış gözüküyor acaba fotoğrafı paylaşan kişi ne kadar sürede etki almış paylaşmışmı

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Benimde kuşumun yanak bölümü ve kanat altı böyle şuan, bu fotoğrafın kedili olanını görmüştüm açıkçası gönderdiğiniz fotoğrafta gayet güzel ve işe yaramış gözüküyor acaba fotoğrafı paylaşan kişi ne kadar sürede etki almış paylaşmışmı
Sadece bir kaç kullanımda etkisini gösterdiğini söylemiş