• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Size danışmak istiyorum önemli

Limon time

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar ayağı yaralı bı yavru kedim var ne yapmam gerek diye size
sormuştum ayağının yarası geldiği ilk güne göre daha iyi durumda ama daha hala kapanmış değil şimdi iş yerine geri yollasam yarası kapanmadigi için sıkıntı yasarsa diye korkuyorum yollamazsam da eğer annesi varsa annesi bu bebisi unutur diye korkuyorum beni annesi zannediyor kedicik bende alıştım ona 3 gün oldu geleli napicam bilmiyorum evde baksam desem sultan papaganim var olmaz bana fikir verin lutfen

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
veterınere götürmemiş miydiniz acaba yavru kedınızı

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Belediyeyi arayın onlar ilgilenirler evde bakma şansınız yoksa

Limon time

Aktif Üye
O kedi senin oldu artık. Yapacak birşey yok
Ben kendim istemedim ama eşim benden habersiz getirdi iş yerinden ayağıni forklif ezmis annesi var zaten ve anne bebeği toz anne sütüyle besliyorum kediyi sadece iş yeri tozlu yarası iltihap kapmasın diye veterinerin verdiği bakımları yerine getirmeye çalışıyorum ve sorduğum soru da yara tedavisi bitti ama tam kapanmadi şimdi iş yerine geri yollasam annesinin yanına yarası sıkıntı olur mu acaba diye düşünüyorum yada yarası kapanması baya uzun sürecek bu süreçte annesini unsutursa diye korkuyorum ve bunun için danıştım öncelikle önceki konuşsa aciklamasini da anlattım diye yazdım annesi olmasa zaten bakardım böyle konuşma tarzını hiç yakıştıramadım sizin gibi kıdemli bı üyeye ben sanki vicdansızmisim bisey bilmiyormusum gibi konsumaya hakkınız yok.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ben kendim istemedim ama eşim benden habersiz getirdi iş yerinden ayağıni forklif ezmis annesi var zaten ve anne bebeği toz anne sütüyle besliyorum kediyi sadece iş yeri tozlu yarası iltihap kapmasın diye veterinerin verdiği bakımları yerine getirmeye çalışıyorum ve sorduğum soru da yara tedavisi bitti ama tam kapanmadi şimdi iş yerine geri yollasam annesinin yanına yarası sıkıntı olur mu acaba diye düşünüyorum yada yarası kapanması baya uzun sürecek bu süreçte annesini unsutursa diye korkuyorum ve bunun için danıştım öncelikle önceki konuşsa aciklamasini da anlattım diye yazdım annesi olmasa zaten bakardım böyle konuşma tarzını hiç yakıştıramadım sizin gibi kıdemli bı üyeye ben sanki vicdansızmisim bisey bilmiyormusum gibi konsumaya hakkınız yok.
merhaba belediyeye müracat ediniz burdaki insanlar sizin kötülügünüze birşey demiyor cümlelerinizi insanları kırmadan kurunuz tugrul mizahi bir cümle kurmuş buna burdan bakın lütfen teşekkür ederim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Size şöyle bir yardımım dokunabilir bana özelden güzel resimlerini atarsanız bir kaç ünlü arkadaşım var onlara rica ederim Instagram'da sayfasında paylaşır sıcak bir yuvası olur sahiplendiririrz 👍😊

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Şehrinizdeki itiraf sayfalarına veya hayvan sahiplendirme sayfalarına yazın ilan açtırın daha kolay sahiplendirirsiniz.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu cümleden bu kadar büyük bir anlam çıkarmak büyük başarı tebrik ederim seni

Üst Alt