• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Sizce yumurta varmı

Nahide

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
1 Kas 2025
Ciftlesmelerine denk geliyorum ama surekli erkek üzerinden düşüyor diskida buyume var dışı yuvaya girip çıkıyor erkekte arada giriyor ama sabırsızlıkla yumurta bekliyorum 🤗

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
kafes çok küçük bu hayvanlar içinde epey vakit geçirecekler bacaklarını açacakları,kanat esnetecekleri alanları bile yok.Yumurta beklemekten çok daha önemli bence onların sağlığı,durumu.Büyük kafes temin edin,60lıklar rahat olur.Kafeste ızgara bile yok,dışkı temasına açıklar.Fotoğrafa bakınca içim daraldı açıkçası...

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Bu yavrucaklar küçücük kafeste tek tünekle hiç oyuncaksız gün boyu onlara baktığınızda hiçmi üzülmüyorsunuz. Lütfen yapmayın yazıktır el kadar kafeste tek kuş bile gün boyu tutulmaz siz iki kuş koyup bide kuluçka yaptırıyorsunuz tek tünek le 😞

Son düzenleme:

Nahide

Yeni Üye
Yumurta varmı konusunda yazdım farkettiyseniz yuva duzenim ile ilgili birşey sormadım

Nahide

Yeni Üye
kafes çok küçük bu hayvanlar içinde epey vakit geçirecekler bacaklarını açacakları,kanat esnetecekleri alanları bile yok.Yumurta beklemekten çok daha önemli bence onların sağlığı,durumu.Büyük kafes temin edin,60lıklar rahat olur.Kafeste ızgara bile yok,dışkı temasına açıklar.Fotoğrafa bakınca içim daraldı açıkçası...
Sağlık durumlarinda bı sıkıntı yok şükür zaten yavruları alınca ayrı kafes Alaçam bu kafes şuan idarelik

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Yumurta varmı konusunda yazdım farkettiyseniz yuva duzenim ile ilgili birşey sormadım
Farkındayız ne sorduğunuzu. Sizde durumun farkına varın diye uyardık bizde . Orası bir yuva değil malesef. Ayrıca şimdi idarelik sonra değiştirecem diye birşey olmaz.

Nahide

Yeni Üye
Siz iyimisiniz neresi yuva değil kafesin yanındaki yuvayı farketmediniz sanırım . Merk etmeyin farkındayim ben neyin ne olduğunun.

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Sizin yapay zeka desteğiniz değiliz ne duymak istiyorsanız onu diretiyorsunuz ancak merhamet duygunuzu da kullanın mümkünse.Yuvalık takınca tamam olmuyor hayvanların yan yana durması bile zor siz çiftleşmelerini bekliyorsunuz.Erkek düşüyor demişsiniz dişinin tutunacak kalın tüneği bile yok kafes el kadar yazıktır,günahtır.Bir de değiştiricem zaten demişsiniz madem öyle değiştirince yavru almaya çalışın,bu hayvanları da buraya kapatmayın.Azcık merhamet duygunuz olsun.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Siz iyimisiniz neresi yuva değil kafesin yanındaki yuvayı farketmediniz sanırım . Merk etmeyin farkındayim ben neyin ne olduğunun.
Merhaba kafesi paylaşır mısın lütfen
Stres yapmaya hiç gerek yok
Hocalarımız geniş kafeste kuşların daha sağlıklı olacağını, çift tünekte yaşam koşullarını artacağını belirtmişler
Tercih sizindir siz neyin ne olduğunu biliyorsunuz illaki...
Bizlerde uzun ömürlü sağlıklı ve bakımlı kuşlar görmek isteriz, ne kadar şartlar iyi olursa o kadar uzun ömürlü ve sağlıklı canlılar olurlar

Üst Alt