• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sizce yeri nasıl

EmreAkkan1

Yeni Üye
Merhaba
Bugun kargodan esyalarim geldi bi kafes düzenlemesi yaptım öyle kaba taslakta sizce neleri degistiriyim yada kaldır dediginiz birsey varmi?

EnesGenç

Eski Forumcu
Bence her şeyi güzel dizayn etmisiniz kaldırmanın gerek yok

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
kafeste tünek sayısı bence çok fazla, ideali 2 olmalı ve kuşa alan kalmalı ve hatta tünekten tüneğe uçabilecek/zıplayabilecek aralıkta olmalı.
ayrıca tünekleri biraz daha yukarıya alabilirsiniz.
taban malzemesi olarak ne koydunuz, granür mü? bence kağıt koymak dışkı takibi için daha iyi, çünkü en az haftada bir kafes tabanı temizlenmeli

EmreAkkan1

Yeni Üye
kafeste tünek sayısı bence çok fazla, ideali 2 olmalı ve kuşa alan kalmalı ve hatta tünekten tüneğe uçabilecek/zıplayabilecek aralıkta olmalı.
ayrıca tünekleri biraz daha yukarıya alabilirsiniz.
taban malzemesi olarak ne koydunuz, granür mü? bence kağıt koymak dışkı takibi için daha iyi, çünkü en az haftada bir kafes tabanı temizlenmeli
Bundan önce gazete seriyordum diskisini takip etmek icin 1-2 yerde granür tavsiye ettiklerini duyup almistim koku yapmasin vs. Diye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Salincak fln almistim ama kafesin acılan yerinden girmedi kafes degismeyi düşünüyorum tünekleride 2-3 tane yapacagim tesekkürler
O yüzden kafesi değiştirmeyin üstten kafesini açıp oyuncak koyabilirsiniz 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kardeşim keşke sorsaydin bize almadan önce bunlara hiç gerek yoktu neyse sen şuan vitamin ve bağışıklık güçlendiricileri dönüşümlü olarak kullan immunex bir hafta bağışıklık diger hafta olarak dönüşümlü kullan aynı şeklide vitaminleri de öyle yap yani haftada sadece iki defa vereceksin bunları 👍 diğerlerini açılmadiysa götür yerine yem daldari vs alırsın