• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Sizce sevda papağanımı yoksa konur papağanımı

Can Özyılmaz

Yeni Üye
Değerli arkadaşlar merhaba eve yeni bir papağan sahipleneceğiz evliyim çocukta var evimizde birde papağan olsun istiyoruz. Şöyleki önümüzde 3 seçenek var konuşan sevda papağanı (ele alışkın maskot -aşkım falan diyor ) El besleme yapılmış ele alışkın pineapple konur papağanı oda çok güzel ve aynı şekil el besleme yapılmış monk papağanı hepsi çok güzel kuşlar hepside çok hoşumuza gidiyor ama bir türlü karar veremedik yardımcı olursanız çok teşekkürler şimdiden

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Değerli arkadaşlar merhaba eve yeni bir papağan sahipleneceğiz evliyim çocukta var evimizde birde papağan olsun istiyoruz. Şöyleki önümüzde 3 seçenek var konuşan sevda papağanı (ele alışkın maskot -aşkım falan diyor ) El besleme yapılmış ele alışkın pineapple konur papağanı oda çok güzel ve aynı şekil el besleme yapılmış monk papağanı hepsi çok güzel kuşlar hepside çok hoşumuza gidiyor ama bir türlü karar veremedik yardımcı olursanız çok teşekkürler şimdiden
Merhaba siz nasıl kriterler arıyorsunuz. Sevdalar çok yaramaz minikler bazen sesli olur. Konur ve monk diğerlerine göre daha maddiyat ister. Eğer durumunuz varsa yavru monk alıp kendiniz eğitin 🥰. Boyut olarak sevda konur ve monka göre küçük bir papağan

Can Özyılmaz

Yeni Üye
Merhaba siz nasıl kriterler arıyorsunuz. Sevdalar çok yaramaz minikler bazen sesli olur. Konur ve monk diğerlerine göre daha maddiyat ister. Eğer durumunuz varsa yavru monk alıp kendiniz eğitin 🥰. Boyut olarak sevda konur ve monka göre küçük bir papağan
Hocam şöyle bütçe sıkıntım yok kritet olarakta evde bizle bolca takılsın yeri gelince kendince oyunda oynayabilsin biz evde (biz evde yokken falan) birde insan seçmesin yani herkese aynı olsun sevgiyle yaklaşsın birde konuşma yeteneği olsun istiyorum buda bizim için önemli ondan dolayıda hatta sevda biraz ağır basıyor diyebilirim ☺

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hocam şöyle bütçe sıkıntım yok kritet olarakta evde bizle bolca takılsın yeri gelince kendince oyunda oynayabilsin biz evde (biz evde yokken falan) birde insan seçmesin yani herkese aynı olsun sevgiyle yaklaşsın birde konuşma yeteneği olsun istiyorum buda bizim için önemli ondan dolayıda hatta sevda biraz ağır basıyor diyebilirim ☺
Sevda alın. Oyun kuşlarıdır. Konusma yetenekleri diğerlerine göre az ama alışkın alacaksınız zaten. Siz daha çok şeyde öğretebilirsiniz. Pes etmeyin kelime eğitiminde

Can Özyılmaz

Yeni Üye
Birde evimizde çok büyük değil ortalama bi ev onuda göz önünde bulundurunca hani pisliiği açısından olsın etrafı dağıtma açısından olsun onuda düşünüyoruz biraz açıkcası

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Birde evimizde çok büyük değil ortalama bi ev onuda göz önünde bulundurunca hani pisliiği açısından olsın etrafı dağıtma açısından olsun onuda düşünüyoruz biraz açıkcası
Sevda uygun bence size. Tabi en son fikir sizde. Ama her kuş etrafı kemiriyor. Fakat sevdalar biraz daha ağır. Gagalari çok güçlü ama alışkın kuş sizinle ilgilenir etrafı kurcalamaz diye düşünüyorum 🥰. Benim fikrimde eğer büyük bir ev yoksa sultandan büyük papağan beslemek biraz mantıksız. Kuşlar uçmayı çok sever. Bir tanıdığım küçük evdd jako besliyor. Kuş uçamıyor bile rahatça 😕

Can Özyılmaz

Yeni Üye
Sevda uygun bence size. Tabi en son fikir sizde. Ama her kuş etrafı kemiriyor. Fakat sevdalar biraz daha ağır. Gagalari çok güçlü ama alışkın kuş sizinle ilgilenir etrafı kurcalamaz diye düşünüyorum 🥰. Benim fikrimde eğer büyük bir ev yoksa sultandan büyük papağan beslemek biraz mantıksız. Kuşlar uçmayı çok sever. Bir tanıdığım küçük evdd jako besliyor. Kuş uçamıyor bile rahatça 😕
Evet hocam bende aynı fikirdeyim birde büyük kuşun çok afedersiniz pisliğide büyük oluyor aslında buda bizim hanım için bir kriter 😅 hemde dediğiniz gibi rahat uçması falanda sıkıntı o yüzden bakalım inşallah bende sevdayı almayı düşünüyorum hemde zaten bu sevdayı sahiplendiren kişi kuşu el besleme ve eğitimli büyütmüş aşkım cicikuş falan diyor kuş kırmızı sarıda rengi var

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Evet hocam bende aynı fikirdeyim birde büyük kuşun çok afedersiniz pisliğide büyük oluyor aslında buda bizim hanım için bir kriter 😅 hemde dediğiniz gibi rahat uçması falanda sıkıntı o yüzden bakalım inşallah bende sevdayı almayı düşünüyorum hemde zaten bu sevdayı sahiplendiren kişi kuşu el besleme ve eğitimli büyütmüş aşkım cicikuş falan diyor kuş kırmızı sarıda rengi var
En uygun sevda ozaman gönlünüze göre olsun. Konuyu güncellersiniz sonra☺ Pislik kötü oluyor evet. Ben Kafeslerde tül kullanmıyorum. Her yer yem oluyor. Dışarı çıktıklarında ise her yer dışkı oluyo biraz yorucu ama emin olun ki değiyor☺☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba bende fikrimi söylemek isterim müsadenizle😊eklerim olacak😊
🌟3 türde çok güzel cana yakınlar
♦Bakım, hijyen çok önemli
♦Büyük ırklar çok ses çıkarır etraf rahatsızlığı çok olur
♦Sevda, orta büyüklükte bir kafeste uyurken, diğerleri geniş alan ister
Çekirdek bir aile, için Sevda papağanı tercih edebilirsiniz 😊

Can Özyılmaz

Yeni Üye
Merhaba bende fikrimi söylemek isterim müsadenizle😊eklerim olacak😊
🌟3 türde çok güzel cana yakınlar
♦Bakım, hijyen çok önemli
♦Büyük ırklar çok ses çıkarır etraf rahatsızlığı çok olur
♦Sevda, orta büyüklükte bir kafeste uyurken, diğerleri geniş alan ister
Çekirdek bir aile, için Sevda papağanı tercih edebilirsiniz 😊
Çok teşekkür ediyorum fikriniz için 🙏

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hiperaktif, yaramaz, aksi, dediğim dedik ☺ bir can istiyorsanız Sevda alabilirsiniz. Konuşma özellikleri bir iki kelime ile sınırlı yalnız ama çok akıllılar. Yalnız ya gerçekten ele kola alışık alın yada el besleme kendiniz büyütün aksi takdirde burnunuza hızma deliği açabilirler 🤣

Osman göçmen

Yeni Üye
Can bey öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Çocukların bir hayvan ile ilgilenmesi ve sorumluluğunu almaları onların ileride daha sağlıklı ve bilinçli bireyler olması açısından önemli. Sizin anlattiklariniza göre Sevda çok iyi olacaktır

Can Özyılmaz

Yeni Üye
Can bey öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Çocukların bir hayvan ile ilgilenmesi ve sorumluluğunu almaları onların ileride daha sağlıklı ve bilinçli bireyler olması açısından önemli. Sizin anlattiklariniza göre Sevda çok iyi olacaktır
Teşekkür ederim osman bey bende aynı fikirdeyim çok haklısınız

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Maaşallah. İkiside harika☺nede karar kıldınız şimdi ☺

Üst Alt