• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık dönemi Sizce patişkom ne yapıyor ?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Erken uyanmış bu minik kuş çekeceğiniz var ☺🙂 hadi hayırlısı 🌸

Bestynr

Yeni Üye
hahahaha çok güldümm arkadaşlar size birşey dicem ilk geldiğinde bu hareketi kafeste tek başına oyuncak olmadan yapıyordu sonra uzun zaman yapmadı dünden beri bu şekilde. 2.5 aylık gibiydi sanırım çok erken olduğunu düşündüğüm için buna yormamıştım ama bu arada sürekli bana gelip dudaklarımı ve kulak mememi isiriyor burda acı çekiyorum 😀 napıcam nasıl uzaklaştırıcam nolur söyleyin hanımlar 😅😅

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
hahahaha çok güldümm arkadaşlar size birşey dicem ilk geldiğinde bu hareketi kafeste tek başına oyuncak olmadan yapıyordu sonra uzun zaman yapmadı dünden beri bu şekilde. 2.5 aylık gibiydi sanırım çok erken olduğunu düşündüğüm için buna yormamıştım ama bu arada sürekli bana gelip dudaklarımı ve kulak mememi isiriyor burda acı çekiyorum 😀 napıcam nasıl uzaklaştırıcam nolur söyleyin hanımlar 😅😅
Maalesef bunun çözümü yok. Kimi kuşun libidosu yüksek olur yaratılış gereği. 🙂Mümkün mertebe aynalı yerler, parlak cisimler, oyuncaklardan uzak tutun ama yine bir şekilde kendine bir eş bulup onunla çiftleşir yada yanına eş alacaksanız 🙂🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bakım güzel olunca kızgınlık çabuk başlıyor minik meleğimiz mutlu erkenden büyümüş maşallah SüphanAllah 🥰🤗🤲

Bestynr

Yeni Üye
Patişko ve ben size günaydın diyoruz yeni yerimizle bugün oğlumu doktora götüreceğim 😀😀 günaydın arkadaşlar

Ekli dosyalar

Bestynr

Yeni Üye
Şuan itibariyle endişe etmiyorum demet hanımcım yüreğinize sağlık

Üst Alt