• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sizce ne renk yavru alırım

Samilbaki

Aktif Üye
Merhabalar çift yaptığım kuşlarım bu ufaklıklar, dişinin yetişkinliğe girmesini bekliyorum 2 ay oldu neredeyse artık iyice merak etmeye başladım erkek normal yerli, dişi için üretici kahverengi kanat ve menekşe renk sakallar nadir bulunur demişti sizce bu çift nasıl yavrular verir. Bir diğer merak ettiğim konu albino lutino gibi cinsler genden geliyor deniyor rainbowlar da aynı şekilde genden mi geliyor mutastonlu yavru alma şansım varmı sizce çok hevesle getirdim dişiyi 2 aydır bekliyorum yetişkinlik tüyünden çıkamadı daha bende merakımı burada biraz azaltmak istedim 😂 bu arada dişi İngiliz kırması sanıyorum büyük boyutlu olması ve uysal sakin bir hayvan olmasından yola çıkarak söylüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 5177Ekli dosyayı görüntüle 5178

Samilbaki

Aktif Üye
Kuşların anne babasını dedesini vs bilmek gerekiyor. Eğer ailesinde albino lutino varsa yavrularda gelme olasılığı vardır. Onun dışında sadece ikisine bakacak olursak sanırım yeşil renk ve lekeli kanat baskın gelecek. Kanatlar dişi gibi olur çoğunlukla
Teşekkür ederim merak seviyem biraz düştü umarım yavruları da gösterebilirim ileride 😂