• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sizce hasta mı

Emredemo

Paylaşımcı
IMG_1329.jpeg
Watch unnamed | Streamable kuş genelde böyle duruyor bazen yem yemek için gidiyor kendini kaşıyor bazen tavana bakıyor hasta mı değil mi emin olamadığım için yazıyorum zeolit tozu bt amin forte gerwit ve entrobac aldım. Yakında gelecek

Emredemo

Paylaşımcı
bide kuşu biraz ele alıştırdım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba takviyeler gelince entrobac verin 3 gün üst üste, Zeolit tozunu Sebzesine serpin en az 15 gün mercimek tanesi kadar günde 1 sefer,
Kafeste yuvalık görüyorum, eşimi var?
Dışkılarda enfeksiyon var idrar yeşil, Zeolit tozunu kullanmalısınız
2 sultan papağanı için çok küçük bir kafes kalamar kemiği gaga taşı asın kafeste bulunsun, çeşme suyu vermeyin kapalı şişe su kullanın

Emredemo

Paylaşımcı
Merhaba takviyeler gelince entrobac verin 3 gün üst üste, Zeolit tozunu Sebzesine serpin en az 15 gün mercimek tanesi kadar günde 1 sefer,
Kafeste yuvalık görüyorum, eşimi var?
Dışkılarda enfeksiyon var idrar yeşil, Zeolit tozunu kullanmalısınız
2 sultan papağanı için çok küçük bir kafes kalamar kemiği gaga taşı asın kafeste bulunsun, çeşme suyu vermeyin kapalı şişe su kullanın
eş olsun diye aldım diğer kuşuma ondan yuvalık taktım kalamar kemiği yok ama gaga taşı var su olarakta bizim içtiğimiz sebilden veriyorum

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
eş olsun diye aldım diğer kuşuma ondan yuvalık taktım kalamar kemiği yok ama gaga taşı var su olarakta bizim içtiğimiz sebilden veriyorum
Sebilden olmaz, bakteri üretir sebiller, bekler su içine, lütfen kapalı şişe su kullanın, takviyelerini de gelince düzenli olarak verin

Emredemo

Paylaşımcı
@Demet bükay demet abla birşey diyicem kuşların kafesini birbirlerine alışması için yanyana koysam sıkıntı olur mu

Emredemo

Paylaşımcı
Ortama alışsın diye yüksek bir yere koydum

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ortama alışsın diye yüksek bir yere koydum
2 gün az, en az 10 gün gözlemleyin, dışkıları kendisinin hal ve hareketlerini. Yüksek bir yere koymayın bel hizanızda veya biraz daha yukarıda olsun sizi görsün.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafesi daima insan boyunun kafası ile aynı hizada koyun ☺

Emredemo

Paylaşımcı
Benim boyumdan biraz uzun tahmini 15 cm

Üst Alt