• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi Sizce eş olabilirler mi

BayanLegolas

Paylaşımcı
Hayırlı akşamlar videosunu paylaştığım kuşlarımdan eş olurmu acaba erkek 4 yaşına yakın dişi 5 6 aylık civarı dişi videodaki gibi bazen vurarak erkeği uzaklaştırmaya çalışıyor ama genel olarak ilgi seven uyumlu aklı oyuncaklarda zıpır birşey ancak erkeğim videodaki gibi nadiren yanaşabiliyor genel olarak korkak dişinin en ufak hareketinde tetikte ve dişi her ona yaklaştığında yer değiştirme kaçma eğiliminde eski dişi çok baskındı ondan dolayı sanırım erkekte bir korku var dişi buna yaklaşıp ilgi istiyor kaşı der gibi kafasını kabartıp başının üst kısmını erkeğe uzatmaya çalışıyor bizimki kaçıyor 😂 özellikle uykuya geçiş tam bir kovalamaca dişi erkeğin yanında uyumak istiyor bunun yanına gidiyor erkek anında yer diğişiyor erkek kaçıyor dişi peşinde geziyor en son erkek kaçacak yer bulamayıp mecbur duruyor dişide geliyor yanına ama arada mesafe bırakarak uyumaya çalışıyor sanırım erkeğim biraz hassas 😅 gündüzleri bu dişi hareket edince yer değiştirme dışında sıkıntı yok gibi beraber daldarı yiyebiliyor aynı oyuncakla paylaşarak oynayabiliyorlar bazen erkek fazla kur yaptığında dişi uyarı vuruşları yapıyor ama sert ısırık agresif kovalama kavga falan yok genel olarak sakin bir karakterde sizce bunlardan ileride eş olabilir mi erkeğin korkuları düzelebilir mi cevaplarınızı merakla bekliyorum 🥰🥰

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Hayırlı akşamlar videosunu paylaştığım kuşlarımdan eş olurmu acaba erkek 4 yaşına yakın dişi 5 6 aylık civarı dişi videodaki gibi bazen vurarak erkeği uzaklaştırmaya çalışıyor ama genel olarak ilgi seven uyumlu aklı oyuncaklarda zıpır birşey ancak erkeğim videodaki gibi nadiren yanaşabiliyor genel olarak korkak dişinin en ufak hareketinde tetikte ve dişi her ona yaklaştığında yer değiştirme kaçma eğiliminde eski dişi çok baskındı ondan dolayı sanırım erkekte bir korku var dişi buna yaklaşıp ilgi istiyor kaşı der gibi kafasını kabartıp başının üst kısmını erkeğe uzatmaya çalışıyor bizimki kaçıyor 😂 özellikle uykuya geçiş tam bir kovalamaca dişi erkeğin yanında uyumak istiyor bunun yanına gidiyor erkek anında yer diğişiyor erkek kaçıyor dişi peşinde geziyor en son erkek kaçacak yer bulamayıp mecbur duruyor dişide geliyor yanına ama arada mesafe bırakarak uyumaya çalışıyor sanırım erkeğim biraz hassas 😅 gündüzleri bu dişi hareket edince yer değiştirme dışında sıkıntı yok gibi beraber daldarı yiyebiliyor aynı oyuncakla paylaşarak oynayabiliyorlar bazen erkek fazla kur yaptığında dişi uyarı vuruşları yapıyor ama sert ısırık agresif kovalama kavga falan yok genel olarak sakin bir karakterde sizce bunlardan ileride eş olabilir mi erkeğin korkuları düzelebilir mi cevaplarınızı merakla bekliyorum 🥰🥰
Merhaba bana ikisi de erkek gibi geldi ama yakından cerelerini paylaşır mısınız tekrar

BayanLegolas

Paylaşımcı
Ek olarak kafesimi değişmek istiyorum mevcut kafesim büyük ama çatı şeklinden iç yaşam alanı kullanışsız kafes içine bir şeyler asmak zor ve taban kısmı gereksiz büyük çifthane kafes düşünüyorum düz çatı dikdörtgen şeklinde sizin fikriniz nedir acaba ☺Screenshot_20260426_124106_trendyol_com_MainActivity.jpgbu benim mevcut kafesim diğer görsellerde almayı düşündüğüm kafesin görseliScreenshot_20260426_124127_trendyol_com_MainActivity.jpg

Ekli dosyalar

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Ek olarak kafesimi değişmek istiyorum mevcut kafesim büyük ama çatı şeklinden iç yaşam alanı kullanışsız kafes içine bir şeyler asmak zor ve taban kısmı gereksiz büyük çifthane kafes düşünüyorum düz çatı dikdörtgen şeklinde sizin fikriniz nedir acaba ☺Ekli dosyayı görüntüle 104587bu benim mevcut kafesim diğer görsellerde almayı düşündüğüm kafesin görseliEkli dosyayı görüntüle 104588
İlk başta ki ürün daha kullanışlı giibi geldi bu bölme kafesler genelde bülbül kanarya için yatay uçuşlara uygun muhabbetler için hem yatay hem dikey olması konfor alanını arttırır ben 1. Kafes diyorum😊

BayanLegolas

Paylaşımcı
İlk başta ki ürün daha kullanışlı giibi geldi bu bölme kafesler genelde bülbül kanarya için yatay uçuşlara uygun muhabbetler için hem yatay hem dikey olması konfor alanını arttırır ben 1. Kafes diyorum😊
1. Kafes mevcut kullandığım kafes çatısı düz olmasını istiyorum çifthanenin aradaki bölmesini çıkaracağım tabiki ölçüleri kıyasladım benim 1. Kafes 60 cm yükseklik ama kullanım alanı yüksekliği 40 cm genişlik 42 derinlik 32 cm geliyor çifthane kafes ölçüleri kağıt üstünde 40 cm yükseklik 60 cm genişlik 27 cm derinlik yazılmış ya aynı ölçülerde ilk kafesin düz çatılısını alacağım yada çifthane karar veremedim

Üst Alt