• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Siz Hangi Mesleği Yapıyorsunuz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah kafeskuslari ailesinde tahsilli çok sizinle gurur duyuyorum ben cahil kaldım ama inşallah çocuklarımı okutcam Rabbim sağlık sıhhat verirse 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah kafeskuslari ailesinde tahsilli çok sizinle gurur duyuyorum ben cahil kaldım ama inşallah çocuklarımı okutcam Rabbim sağlık sıhhat verirse 😊
Cehalet sadece okul bitirmekle giderilmez hocam, yaptığınız işte ve bence hayatın içinden bir çok konuda kendisini geliştirmiş ve hala geliştirmeye devam eden bir insansınız siz, bu yüzden kendinize cahil demeniz bir hakarettir bana göre.. biz de sizinle gurur duyuyoruz 🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Cehalet sadece okul bitirmekle giderilmez hocam, yaptığınız işte ve bence hayatın içinden bir çok konuda kendisini geliştirmiş ve hala geliştirmeye devam eden bir insansınız siz, bu yüzden kendinize cahil demeniz bir hakarettir bana göre.. biz de sizinle gurur duyuyoruz 🙏
Benim hikayem uzun kardeşim rahmetli babamın benden helallik aldığı konu tahsilimdir okutamadi büyükşehir e gelince çalışmaak zorunda kaldık ben dışardan bitirdim ortaokulu ve liseyi de başladım ama zamanım yetmeyince onuda askıya aldım hep imrendim arkadaşlarıma ve gurur duydum hepsi bir yerlerde arasiriz hep 😊 çok teşekkür ederim 🙏

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim hikayem uzun kardeşim rahmetli babamın benden helallik aldığı konu tahsilimdir okutamadi büyükşehir e gelince çalışmaak zorunda kaldık ben dışardan bitirdim ortaokulu ve liseyi de başladım ama zamanım yetmeyince onuda askıya aldım hep imrendim arkadaşlarıma ve gurur duydum hepsi bir yerlerde arasiriz hep 😊 çok teşekkür ederim 🙏
Heralde benim babamın da bana hakkını helal etmediği konudur tahsilim 🥺 ama dediğim gibi bence önemli olan insanın araştırıp yeni şeyler öğrenerek kendini geliştirmesi 🙂

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Eğer düşünüyorsan okul biter bitmez giriş sınavlarına gir. Arkadaşım okul biter bitmez girdi taze bilgilerle 1.de geçti. Ben iki sene sonra girdim şükür bende ikide geçtim ama çok çalışıp kasmana gerek yok. Rahat ol geçersin 😁
Bende hemen girmeyi düşünüyordum ama çok çalışmadım inşallah geçerim😅😅

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Biz okumuş insanlara öğretmen oldun... Biz seninle gurur duyuyoruz ve çok seviyoruz...

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Geçersin merak etme en kotu ilk sınavı mantığı anlarsın 😁 maliye bölümü çoğu dersi gördüğü için avantajlı oluyor. Biraz zorlananlar muhasebe mezunları oluyor hukuk iktisat falan görmüyorlar gir gitsin hangi üni bu arada
Balıkesir üniversitesi inşallah geçerim😂

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benden de bi haber 🙌
Bugün oyun geliştiricisi olarak işe başladım hadi hayırlısı 😁 öğrencilik+iş çok zorlu bir süreç beni bekliyor, neyse ki derslerimin hepsi online 😜
(Hayatımda ilk defa işe giriyorum bir tık heyecanlıyım)

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Benden de bi haber 🙌
Bugün oyun geliştiricisi olarak işe başladım hadi hayırlısı 😁 öğrencilik+iş çok zorlu bir süreç beni bekliyor, neyse ki derslerimin hepsi online 😜
Hayırlı olsun 🙏🏻 Başarılar ☺

Bahar Y.

Müdavim
Benden de bi haber 🙌
Bende bir pac man alırım ordan🤪 hayırlı olsunn

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Öyle şeyler söyleme söyleme😂 çalışalım yaparız Allahın izniyle 🙈
Bahar geçen sene 3 milyon 250 bin kişi girdi sınava, bu sene 4 buçuk milyon kişi sınava giriyor diğer sene 6 milyon kişi girer 🤣🤣

Üst Alt