• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sıvı siyah dışkı sürekli uyuma

Maya

Yeni Üye
Merhaba öncelikle kuşum doğuştan Fransız tüy hastalığına sahip bunu bilerek bakmak ve almak istedim pet shopta kalmasına gönlüm razı gelmedi şu an ki sorunu yeni ve başka bir şey .
Kuş dün akşam başladı böyle yapmaya sürekli uyuyor kabarık ve dışkısı sıvı siyah ne oluyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin resim ekliyorum

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hoşgeldiniz, geçmiş olsun 🙏🏻 Dışkının daha net gözüktüğü bi foto yükler misiniz mümkünse yeni yapılmış olsun.

Murat Halisdemir

Müdavim
Çok geçmiş olsun kuşunuz elinize aldığında gögüs kemik hissediliyomu ?

Maya

Yeni Üye
Hep hissediliyordu doğuştan gelen hastalığından dolayı zayıfça bir kuştu hep vardı o çizgi kemik ama şüphelendim de şimdi neden ki

Kerem M.

Yeni Üye
Çok geçmiş olsun. Kuşunuzun iştahı nasıl yem yiyor mu? Yemiyorsa elle beslemeniz gerekebilir.

Murat Halisdemir

Müdavim
Şimdi efendim kuşunuz ciddi problem rahatsızlık olabilir bu şekil çok insan kaybetmiştir kuşunu
Kilo ölçümü şart hassas tartı varmı sonrası eline aldığında kursak altına dokun kemik direk hissedilir bu varmı kontrol edermisiniz yem iyiyomu bide böyleyken bu kafa içeri sokma yememe yem başında bekleme kötü bi hastalık

Maya

Yeni Üye
Çok geçmiş olsun. Kuşunuzun iştahı nasıl yem yiyor mu? Yemiyorsa elle beslemeniz gerekebilir.
Şuan yemiyor dün akşam kesildi yemekten kursak mantarı olmuştu bir kere onda antibiyotik verdim geçti kendine geldi bir ay önce oldu ama onda ağızdan geviş getiriyormuş gibi yapıyordu ve öğrendik ki mantar ama şuan öyle bir hareket yapmıyor sadece yemek yemiyor ve siyah sulu dışkı var

Maya

Yeni Üye
Şimdi efendim kuşunuz ciddi problem rahatsızlık olabilir bu şekil çok insan kaybetmiştir kuşunu
Kilo ölçümü şart hassas tartı varmı sonrası eline aldığında kursak altına dokun kemik direk hissedilir bu varmı kontrol edermisiniz yem iyiyomu bide böyleyken bu kafa içeri sokma yememe yem başında bekleme kötü bi hastalık
Baktım çok dikkat çekici öncekinden farklı bir değişiklik yok gibi ama o çizgi gibi kemik var ince elime geliyor yani

Murat Halisdemir

Müdavim
Kesin karar vermiyim ama kuşunuz bağırsak oluşan hastalık olabilir kemik ele gelmesi iyi değil belki uzun yaşar bu tür kuşlar kemik hissedilerek ama 4 5 ay sonra ani ölümler yaşanıyo lütfen kursak kontrol yapın yem varmı birşeyler yemişmi kuş

Kerem M.

Yeni Üye
Şuan yemiyor dün akşam kesildi yemekten kursak mantarı olmuştu bir kere onda antibiyotik verdim geçti kendine geldi bir ay önce oldu ama onda ağızdan geviş getiriyormuş gibi yapıyordu ve öğrendik ki mantar ama şuan öyle bir hareket yapmıyor sadece yemek yemiyor ve siyah sulu dışkı var
Elle beslenmesi gerekiyor kuşunuzun. Mama hazırlayıp beslemelisiniz bunun için aparatlar var. Eğer elinizde yoksa şırıngayla eğer o da yoksa kaşık ile de olsa beslemeyi deneyin bence. Bunun dışında acil olarak kanatlılardan anlayan bir veterinere götürmeniz gerek. Nerede ikamet ediyorsunuz? Bilen arkadaşlar sizi doğru veterinere yönlendirebilir.

Maya

Yeni Üye
@Şehmus BAKIR koksidiyoz olabilir mi kuşta abi? Bakabilir misin müsait olunca.
Elle beslenmesi gerekiyor kuşunuzun. Mama hazırlayıp beslemelisiniz bunun için aparatlar var. Eğer elinizde yoksa şırıngayla eğer o da yoksa kaşık ile de olsa beslemeyi deneyin bence. Bunun dışında acil olarak kanatlılardan anlayan bir veterinere götürmeniz gerek. Nerede ikamet ediyorsunuz? Bilen arkadaşlar sizi doğru veterinere yönlendirebilir.
İstanbul Şişli

Maya

Yeni Üye
Şehmus bey çok yardımcı oldu gerçekten saygı ve minnet doluyum kendisine , gerçekten bilgili ve gerçek bir yardımsever gerekli işlemlere başladık hepinize çok teşekkür ederim kuş severler olarak önce Şehmus bey ve hepiniz harikasınız arkadaşlar iyi geceler diliyorum herkese . Sağ olun var olun ..

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Şehmus bey çok yardımcı oldu gerçekten saygı ve minnet doluyum kendisine , gerçekten bilgili ve gerçek bir yardımsever gerekli işlemlere başladık hepinize çok teşekkür ederim kuş severler olarak önce Şehmus bey ve hepiniz harikasınız arkadaşlar iyi geceler diliyorum herkese . Sağ olun var olun ..
Umarım kuşunuz hemen sağlığına kavuşur 🙏 ailemize hoş geldiniz :)

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Çok geçmiş olsun. @Şehmus BAKIR eline sağlık dostum. :)

Üst Alt